IS: HIFK kiinnitti huippuvahvistuksen – Antti Suomela siirtyy seuran riveihin

Liigassa isoja siirtoja - Suomela, Salonen ja Haataja vaihtavat seuraa

Helsingin IFK on tehnyt laadukkaan hankinnan, kun JYP-sentteri Antti Suomela kiekkoilee ensi kaudella helsinkiläisten paidassa, kertoo Iltasanomat.

Uutissivusto Iltasanomien mukaan 23-vuotias hyökkääjä Antti Suomela on tulevalla sesongilla IFK:n miehiä. Kovaa jälkeä jyväskyläläisten nutussa takonut oli myös muiden joukkueiden – niin ulkomaisten kuin kotimaistenkin – ostoslistalla, IS kertoo uutisessaan.

Nuorukainen on Kiekko-Espoon kasvatteja ja on pelannut myös edesmenneen Espoo Bluesin väreissä. Edelliset kaksi kautta on mennyt JYP:in väreissä loisteliaasti; viime sesonki piti sisällään 59 runkosarjan ottelua, jossa syntyivät hurjat 22+23-tehot.

Tällä kaudella nuori hyökkääjä on kiekkoillut vielä huikeammalla pistekeskiarvolla, kun 37 taistoon mies on latonut mahtavat 13 maalia ja 22 syöttöä osumaan. Hänet valittiin myös joulukuun kuukauden pelaajaksi Liigassa. Asiasta lisää TÄMÄN LINKIN TAKAA.

HIFK ilmoitti tällä viikolla jo aikaisemmasta pelaajasopimuksesta, kun kovaotteinen puolustaja Markus Kankaanperä siirtyi vuokrasopimuksella loppukaudeksi Helsingin kiekkoylpeyden riveihin. Uutisen aiheesta voit katsastella TÄSTÄ LINKISTÄ.

Lisää Liiga-aiheisia uutisia löydät sivustomme Liiga -osiosta.