Hurja vire noteerattiin – Antti Suomela valittiin Liigan kuukauden pelaajaksi

JYP:n Antti Suomela on valittu Liigan joulukuun parhaaksi pelaajaksi. Valinnan suorittivat tuttuun tapaan Liiga sekä Jääkiekkolehti.

JYP:iä edustava 23-vuotias hyökkääjä Antti Suomela oli joulukuun ajan hurjassa vireessä, sillä hän teki kuun yhdeksään otteluun neljä maalia ja yhteensä 12 tehopistettä. Lisäksi hänen tehotilastonsa, +10, oli Liigan paras.

Tämä riitti lopulta siihen, että Liiga ja Jääkiekkolehti valitsivat yhdessä Suomelan Liigan joulukuun parhaaksi pelaajaksi. Asiasta kerrottiin Liigan verkkosivuilla.

Liigan sivuilla kerrottiin, että Suomelan lähimmät uhkaajat olivat Tapparan Jere Karjalainen sekä Ilveksen Sami Sandell. Suomela valikoitui kuitenkin lopulta raadin mielestä parhaista parhaimmaksi.

Suomela tulee saamaan palkintonsa ensi lauantaina 6.1, kun JYP kohtaa kotihallissaan, LähiTapiola Areenassa, SaiPan.

Suomela on pelannut tällä kaudella yhteensä 37 ottelua, joissa hän on ollut hurjassa vireessä. 23-vuotias sentteri on nimittäin iskenyt pelaamissaan kamppailuissa 13 maalia ja yhteensä 35 tehopistettä. Hän on tällä hetkellä Liigan pistepörssin neljäs, heti Julius JunttilanTomi Kallion sekä Charles Bertrandin jälkeen.

Suomela on pelannut Liigassa tähän mennessä 147 runkosarjaottelua, joissa hän on iskenyt tehot 48+58.

Lisää Liigasta voi lukea TÄÄLTÄ.

Suomela tilastoihin pääset tutustumaan TÄSTÄ.