Tomek Valtosen seuraaja julki – Ari-Pekka Pajuniemi Sportin peräsimeen

Vaasan Sport kiinnitti jopa viisi omaa junioriaan Liiga-sopimuksiin.
Vaasan Sport kiinnitti jopa viisi omaa junioriaan Liiga-sopimuksiin.

Liiga-seura Vaasan Sport tiedotti tänään, että Kokkolan Hermeksen luotsi Ari-Pekka Pajuniemi on vaasalaisten uusi päävalmentaja 1+1-vuotisella sopimuksella.

Ari-Pekka Pajuluoma, 42, on Sportin oma kasvatti ja hän on pelaajaurallaan pelannut yli 200 ottelua Sportin paidassa. 2000-luvulla Pajuluoma kuului aina joukkueen kapteenistoon ja kaudella 2003–04 hän toimi Sportin kapteenina.

Pajuluoman valmentajaura alkoi kaudella 2006–07 apuvalmentajana Mikko Mannerin valmennustiimissä. Kaudesta 2010–11 lähtien hän on toiminut viiden kauden ajan Sportin edustusjoukkueen apuvalmentajana Antti TörmäsenPasi Räsäsen ja Tomek Valtosen valmennustiimeissä. Pajuluoma ei astu ensimmäistä kertaa Sportin päävalmentajaksi, sillä hän luotsasi joukkuetta myös kauden 2013–14 lopussa.

[box type=’info’]

Älä missaa näitä!

[/box]

Pajuluoma toimi Sportin A-junioreiden SM-liigajoukkueen päävalmentajana kaudella 2015–16. Tällä hetkellä hän toimii Mestiksessä pelaavan Kokkolan Hermeksen päävalmentajana, jonne hänet palkattiin kesken kauden.

Viime viikolla uutisoimme Tomek Valtosen ja Sportin teiden eroamisesta. Tuon uutisen pääset lukemaan TÄSTÄ.

Vaasalaisjengin alkuperäisen tiedotteen Pajuniemen 1+1-vuotisesta palkkaamisesta voit lukea kokonaisuudessaan TÄSTÄ LINKISTÄ.

Suosittelemme myös:
Liiga – Pudotuspelit 2018: Otteluohjelma & aikataulut