Arizonalla edessä uudet tuulet – omistajaksi tulossa miljardööri

Arizonalla on edessä menestysvuodet, jos se on tulevasta uudesta omistajasta kiinni.
Arizonalla on edessä menestysvuodet, jos se on tulevasta uudesta omistajasta kiinni.

Arizonalla on edessä uudet tuulet, sillä Coyotes on saamassa uudeksi pääomistajakseen todellisen rahamiehen, miljardööri Alex Meruelon.

Arizona Coyotes siirtyi Winnipegistä uuteen paikkakuntaansa vuonna 1996. Joukkueen marssi aavikolla on ollut tähän mennessä kokonaisuudessaan surullinen, sillä pudotuspeleihin se on päässyt kahdeksan kertaa ja ottelusarjan se on voittanut kahdesti, joista molemmat tulivat kaudella 2011-12.

Miljardööri Alex Meruelo haluaa tehdä tähän kuitenkin muutoksen, sillä miljardööri on halukas ostamaan Coyotesin. Tämä tarkoittaisi samalla sitä, että seuran nykyinen omistaja Andrew Barroway siirtyisi Coyotesin pienomistajaksi.

Meruelon päätavoitteena Coyotesin uutena omistajana on nostaa organisaatio vihdoin voittavaksi, mitä se ei ole ollut lähes koskaan. Asiasta kertoi alunperin The Athleticin Craig Morgan. Asiasta on tarkoitus äänestää NHL-johtajien kokouksessa 19. kesäkuuta. Morganin artikkelia komppasi ja lainasi nyt Arizona Sports.

[box type=’info’]

Älä missaa näitä!

[/box]

– Liigan lähteet ovat kertoneet, että Meruelon tarkoituksena on tehdä Arizonasta menestyvä organisaatio, Morgan kirjoitti.

Meruelo on ehtinyt saavuttamaan elämässään paljon. Los Angeles Timesin mukaan mies omistaa Los Angelesissa pizzaketju La Pizza Locan, lasvegasilaisen kasinon SLS Las Vegasin, Grand Sierra Resort -hotellin, kiinteistöjä, rakennusfirmoja, pankin, kaksi tv-kanavaa, hip hop -radiokanavia sekä muita listaamattomia asioita.