Armia heilutti maaliverkkoja paluuottelussaan – myös Barkov osui

Joel Armia teki paluun kaukaloihin loukkaantumisensa jälkeen ja onnistui heti maalinteossa. Myös Aleksander Barkov pääsi mukaan maalintekijätilastoihin.

Montreal Canadiens voitti kotiyleisönsä iloksi Las Vegas Golden Knightsin voittolaukauskilpailun jälkeen lukemin 5-4. Ratkaisevan rankkarin iski slovakkihyökkääjä Tomas Tatar neljännessä parissa.

Varsinaisella peliajalla nähtiin myös suomalaismaali, kun Joel Armia ohjasi 3-0-osuman ensimmäisen erän lopulla. Ottelu oli Armialle ensimmäinen tämän vuoden puolella, sillä porilaislaituri oli muutaman viikon poissa kentiltä käsivamman vuoksi.

Aleksander Barkov onnistui myös maalinteossa, kun Florida haki 1-4-vierasvoiton sarjan hännillä majailevasta Detroit Red Wingsistä. Floridan kippari ohjasi taidokkaasti Keith Yandlen viivalta lähettämän kiekon ohi Jimmy Howardin.

Muista suomalaisista pisteille pääsivät Leo Komarov, Mikko Rantanen ja Antti Suomela, jotka kaikki kirjauttivat yhden syöttöpisteen tileilleen.

Maalivahdeista Pekka Rinne oli elementissään, kun Nashville Predators kaatoi kotikentällään Buffalo Sabresin niukasti 2-1. Rinne torjui 30 laukausta. Arizona Coyotesin maalilla Antti Raannalla ei ollut yhtä vakuuttava iltapuhde, kun hänet tulitettiin vaihtoon kahdessa erässä sen jälkeen, kun Edmonton Oilers oli iskenyt kuusi kertaa kiekon suomalaisvahdin selän taakse.

Armia ja Barkov onnistuivat ohjaustöissään

Jos maali ei näy, voit katsoa sen myös TÄSTÄ!

Jos maali ei näy, voit katsoa sen myös TÄSTÄ!

– – – – –

KATSO MYÖS: Aleksandr Ovetshkin taiteili hattutempun ja ohitti Mario Lemieux’n