VIDEO: Artemi Panarin harjoittelee kikkojaan koiransa kanssa

Columbuksen Artemi Panarin harjoittelee videolla kikkojaan omaa koiraansa vastaan.
Columbuksen Artemi Panarin harjoittelee videolla kikkojaan omaa koiraansa vastaan.

Columbus Blue Jacketsin riveissä erinomaisen runkosarjan pelannut Artemi Panarin harjoittelee kikkojaan oman koiransa kanssa.

Venäläistähti Artemi Panarin saapui NHL:ään kaudeksi 2015-16, kun hän teki sopimuksen Chicago Blackhawksin kanssa. Mies edusti seuraa lopulta kahden kauden ajan, kunnes se kauppasi tähtilaiturin Columbus Blue Jacketsin riveihin.

Panarin on monessa asiassa aivan maailman kärkeä. Yksi hänen ehdottomia vahvuuksiaan on mailankäsittelytaito, mikä on monelle venäläistähdelle tuttu ominaisuus.

[box type=’info’]

Älä missaa näitä!

[/box]

Eri pelaajilla on eri salaisuudet loistavaan mailataitoon, mutta harvalla se on sama kuin Panarinilla. 26-vuotias venäläispelaaja nimittäin harjoitteli kikkojaan koiransa kanssa. Fanien onneksi Panarin otti tästä videotallenteen ja latasi internetin ihmeelliseen maailmaan noin viikko sitten.

Videolla Artemi Panarin harjoittelee kikkojaan omaa koiraansa vastaan. Lienee sanomattakin selvää, kumpi kaksikosta vei voiton, vaikkakin miehen koira onnistui riistämään pallon kertaalleen haltuunsa.

Jos et saa twiittiä näkyviin, löydät sen myös täältä.

Suosittelemme myös:
MM-kisojen NHL-vahvistukset listattuna – Connor McDavid kirkkain tähti