IL: Yksi kieltäytyjä lisää – Artturi Lehkonen ei matkaa MM-kisoihin

Artturi Lehkonen ei saavu vahvistamaan Leijonia vuoden 2018 MM-kisoihin.
Artturi Lehkonen ei saavu vahvistamaan Leijonia vuoden 2018 MM-kisoihin.

Montreal Canadiensia edustava Artturi Lehkonen kertoi Iltalehdelle, että hän ei aio saapua vahvistamaan Suomen MM-joukkuetta.

Suomen maajoukkue on kokenut MM-turnauksen alla valtavia takaiskuja. Muun muassa Rasmus RistolainenEsa Lindell sekä Aleksander Barkov ovat kaikki kertoneet, että he eivät aio saapua vahvistamaan Leijonien MM-ryhmää. Voit lukea aiheesta lisää täältä.

Nyt listalle on liittynyt myös Montreal Canadiensin hyökkääjä Artturi Lehkonen, joka kertoi päätöksestään Iltalehdelle. Miehen mukaan kyse on vammasta, joka vaatii kuntouttamista.

– En ole menossa MM-turnaukseen. Mulla oli vähän ongelmia loukkaantumisten kanssa. Nyt haluan kuntouttaa itseni, etteivät nämä asiat vaivaa ensi kaudella, Lehkonen kertoi Iltalehdelle.

MUISTA MYÖS:
Unibet räväyttää: Voita Crosbyn tai Malkinin pelipaita nimmareilla!

Lehkosen mukaan kyse ei ole vammasta, joka vaatii leikkaushoitoa, mutta tästäkin huolimatta hän haluaa saada itsensä hyvissä ajoin kuntoon.

Siinä missä Suomi on saanut osakseen valtavan listan kieltäytyneitä pelaajia, niin esimerkiksi Ruotsin sekä Kanadan joukkueet vaikuttavat paperilla tyrmäävän hyville.

Suomen NHL-avut ovat tähän mennessä Ville PokkaJulius HonkaHarri Säteri sekä Ville Husso. Heistä tosin Honka on ainoa, joka sai NHL:ssä viime kaudella vakituista peliaikaa.

Suosittelemme myös:
VIDEO: Sami Vataselta nolo oma maali – Kucheroville ilmainen osuma