NHL:ssä spekuloidaan – Artturi Lehkonen ja Olli Määttä yhdistetty mielenkiintoiseen huhuun

Artturi Lehkonen teki jatkosopimuksen Montrealiin.
Artturi Lehkonen teki jatkosopimuksen Montrealiin.

NHL:ssä käsitellään parhaillaan hurjaa suomalaishuhua, jonka mukaan Artturi Lehkonen ja Olli Määttä vaihtaisivat päikseen joukkueita.

DansLesCoulisses kertoi alunperin Twitterissä, että Montreal Canadiens olisi tekemässä Artturi Lehkosesta vaihtotavaraa. Lehkosen nykyinen sopimus, jonka myötä hän tienaa noin 840 000 kaudesta, on katkolla tulevana kesänä ja on varma, että suomalaisen nykyinen palkka tulee nousemaan.

Lehkonen pelaa tällä hetkellä tehollisesti uransa parasta kautta, kun 51 ottelussa on syntynyt seitsemän maalia ja yhteensä 23 tehopistettä. Lehkosen NHL-uran piste-ennätys on 18+10.

Vielä ehdit mukaan: Voittoputki-kisa: Osallistu kisaan ja voita unelmien lätkämatka Zugiin

Twitterissä kauppahuhu on muuttunut yhä mielenkiintoisemmaksi, kun Marc-Olivier Beaudoin puuttui peliin. Hän nimittäin twiittasi, että Lehkonen olisi matkalla Pittsburgh Penguinsiin ja vaihdossa Montreal tulisi saamaan suomalaispuolustaja Olli Määtän.

– Palatakseni takaisin DansLesCoulissesin twiittiin, ovat Montreal ja Penguins keskustelleet hyvin vakavasti Olli Määtästä. Artturi Lehkonen voisi hyvin olla mukana keskusteluissa ja kauppa voisi toteutua yksi-yhteen-periaatteella, Beaudoin twiittasi.

Jos et saa twiittiä näkyviin, löydät sen myös täältä.