VIDEO: Artturi Lehkonen rikkoi 13 ottelun maalittoman putkensa

Artturi Lehkonen sai vihdoin maalittoman putkensa poikki, mikä venyi jo 13 ottelun mittaiseksi.
Artturi Lehkonen sai vihdoin maalittoman putkensa poikki, mikä venyi jo 13 ottelun mittaiseksi.

Montreal Canadiensia edustava suomalaishyökkääjä Artturi Lehkonen sai vihdoin 13 ottelun mittaiseksi venyneen maalittoman putkensa poikki.

Kun ei kulje, niin ei kulje. Nimittäin suomalaishyökkääjä Artturi Lehkonen on tehnyt tällä kaudella 52 otteluun vain kuusi maalia ja yhteensä 14 tehopistettä. Se ei suoranaisesti kerro nuorukaisen kaudesta kaikkea, mutta fakta on samalla se, että Lehkoselta odotettiin tällä kaudella parempaa myös tehopisteiden valossa.

Viime aikoina Lehkosen maalihanat ovat olleet todella tukossa, sillä hän vajosi pitkään, yhteensä 13 ottelun mittaiseen, maalittomaan putkeen.

Kyseinen putki tuli päätökseensä vihdoin eilen illalla, kun Canadiens kohtasi Prime Time -kamppailussa Tampa Bay Lightningin. Lehkonen iski ottelun avausmaalin jo hyvissä ajoin, vain neljän minuutin pelin jälkeen. Suomalaishyökkääjä iski ylivoimalla blokista johtuneen irtokiekon verkon perukoille.

[box type=’info’]

Älä missaa näitä!

[/box]

Lehkosen maali oli lopulta kuitenkin laiha lohtu, sillä Canadiens hävisi ottelun lukemin 3-2. Kamppailun ratkaisu venyi kuitenkin aina voittolaukauskilpailuun saakka, mikä tarkoitti kanadalaisseuralle yhtä pistettä.

Voit katsoa Lehkosen osuman alta. Jos et saa videota näkyviin, löydät sen myös täältä.

Täältä kaikki NHL Trade Deadlinen siirrot joukkueittain:
NHL Trade Deadline 2018