VIDEO: Artturi Lehkonen sai apinan pois selästä – siis ”kirjaimellisesti”, kiitos valmentajan

Artturi Lehkonen iski yli kolmen kuukauden tauon jälkeen maalin ja sai samalla apinan pois selästään.
Artturi Lehkonen iski yli kolmen kuukauden tauon jälkeen maalin ja sai samalla apinan pois selästään.

Montreal Canadiensia edustava Artturi Lehkonen onnistui vihdoin eilen illalla katkaisemaan pitkäksi venyneen maalittoman putkensa. 

Kun ammattilaisurheilija vajoo tehottomuuteen, on sieltä yleensä hyvin vaikea nousta ylös. Siinä vaiheessa ei riitä enää pelkästään se, että pelaat hyvin, vaan tarvitset myös tuuria – tai siltä se ainakin tuntuu.

Näin on tuntenut varmasti myös Montreal Canadiensin Artturi Lehkonen, joka vietti jopa yli kolmen kuukauden mittaista maalitonta putkea. Kyseinen putki meni vihdoin eilen illalla poikki, kun nuorukaisen seura kohtasi Prime Time -ottelussa Ottawa Senatorsin.

Ja kun ketsuppipullo aukesi, niin se aukesi huolella. Lehkonen nimittäin iski kanadalaisseuran verkkoon kaksi osumaa – aivan kuten 30. lokakuuta, jolloin Lehkonen onnistui maalinteossa edellisen kerran.

Ensimmäisen maalinsa jälkeen Lehkonen sai valmentajalta apua, joka halusi ”kirjaimellisesti” poistaa apinan suomalaishyökkääjän selästä. Kiekkofanien onneksi tämä tallentui myös videolle, joka leviää nyt sosiaalisessa mediassa. Jos et saa alla olevaa klippiä näkyviin, löydät sen myös täältä.

Myös Lehkosen isä, jääkiekkovalmentaja Ismo Lehkonen, oli iloinen poikansa puolesta. Hän nimittäin jakoi videon omalla Twitter-tilillään ja toivoi apinan lentäneen mahdollisimman kauas. Jos twiitti ei näy, löydät sen täältä.

Suosittelemme myös:
VIDEO: Vihdoin ja viimein, Artturi Lehkonen! Ketsuppipullo räjähti tuplaten