Ässät hankki NHL-kokemusta takalinjoilleen

Joe Morrow vahvistaa Porin Ässien puolustusta loppukauden mittaisella sopimuksella. Morrow’lla on NHL-kokemusta 162 ottelun verran.

Porin Ässät hankki takalinjoilleen NHL-kokemusta, kun Joe Morrow vahvistaa joukkuetta loppukauden mittaisella sopimuksella.

Morrow pelasi kauteen 2018-2019 asti NHL:ssä, jossa hän on pelannut 162 ottelua Boston Bruinsin, Montreal Canadiensin ja Winnipeg Jetsin riveissä.

Viime kaudella 28-vuotias kanadalainen pelasi 16 ottelua AHL-joukkue Binghamton Devilsissä ja 22 ottelua KHL:ssä Dinamo Minskin paidassa.

”Olemme todella tyytyväisiä, että saimme Joe Morrow’n vahvistamaan joukkuettamme. Hän on kokenut ja kovia otteluita pelannut ammattilainen, joka tuo varmasti lisää jämäkkyyttä ja johtajuutta joukkueeseemme”, kehitysjohtaja Tommi Kerttula sanoi Ässien tiedotteessa.

”Saimme hänestä ihmisenä ja pelaajana hyvää palautetta eri puolelta. Lisäksi olemme nähneet, missä rooleissa ja millä laadulla hän on pelannut NHL:ssä, AHL:ssä ja KHL:ssä”, Kerttula jatkoi.

Lisäksi Ässät ilmoitti, että Pelicansista lainalla olevan maalivahti Atte Tolvasen lainasopimusta on jatkettu kuukaudella.

Joe Morrow huudattaa Winnipeg Jetsin faneja pudotuspeleissä 2018

Mikäli video ei näy, voit katsoa sen TÄSTÄ!


KATSO MYÖS: USA yllätti Kanadan finaalissa – Trevor Zegras turnauksen pistekuningas