Ässät hurjasteli jälleen siirtomarkkinoilla

Porin Ässät jatkoi aktiivisia otteitaan siirtomarkkinoilla vahvistamalla hyökkäysosastoaan ruotsalaispelaaja Sebastian Wännströmillä.

Aktiivisesti siirtomarkkinoilla syksyn aikana häärinyt Porin Ässät on solminut yksivuotisen pelaajasopimuksen hyökkääjä Sebastian Wännströmin kanssa. 29-vuotias ruotsalaispelaaja saapuu Poriin SHL-seura Leksandista, jonka riveissä hän teki viime kaudella 49 ottelussa kymmenen maalia ja antoi neljä maalisyöttöä.

Wännström on käynyt kokeilemassa siipiään Pohjois-Amerikassa vuosina 2012-2015, mutta pääosin ura on edennyt kotimaansa pääsarjassa. Pistekeskiarvollisesti tehokkain kausi oli 2016-2017. Tuolloin oikea käsi alhaalla pelaava laituri teki Röglen riveissä 20 otteluun pisteet 9+9=18.

”Hän sopii joukkueemme arvoihin hyvin. Hänellä on hyvä luonne yhteistyöhön ja joukkuepeliin. Hän on erittäin kova työntekijä kahteen suuntaan, hyvä kamppailija ja tekee aina täysillä töitä joukkueelle. Sebastian on hyvässä fyysisessä kunnossa ja hän tuo lisää vaihtoehtoja meidän ylivoimapeliimme, koska Sebastianilla on nopea ja hyvä laukaus. Hän on myös vahva lähellä maalia”, kehitysjohtaja Tommi Kerttula kuvaili Ässien tiedotteessa.

Ässillä aktiiviset viikot siirtomarkkinoilla – tiistaina haaviin tarttui Mika Niemi

Ässät on kilpavarustellut joukkuettaan viimeisten viikkojen aikana lukuisilla hankinnoilla. Tiistai-iltana Ässät tiedotti saaneensa riveihinsä kovan luokan paluumuuttajan, kun seuran oma kasvatti Mika Niemi tekee paluun Poriin yksivuotisella sopimuksella.

Niemi on pelannut neljä viimeisintä kautta KHL-seura Helsingin Jokereissa. Tasokkaassa narrilaumassa Niemen harteille on jäänyt puolustavampi rooli alemmissa ketjuissa.

Ennen KHL-visiittiä raamikas sentteri pelasi kauden verran Oulun Kärpissä, jossa kausi päättyi mestaruuteen.

”Tunnelmat ovat tällä hetkellä todella innostuneet. Vähän samantyyppiset fiilikset kuin aikanaan, kun odotin ensimmäisiä Liigaotteluitani. Uskon, että jokaisella muualla pelaavalla porilaisella pelaajalla käy paluu mielessä, toisilla useammin kuin toisilla”, Niemi kommentoi kasvattajaseuransa tiedotteessa.


KATSO MYÖS: Allsvenskanin pistepörssivoittaja Ässien riveihin