Ässät ja Kärpät naljailivat toisilleen somessa – oululaiset ottivat tilanteesta erävoiton

Oulun Kärpät vahvisti alakertaansa Jakub Krejcikillä.
Oulun Kärpät vahvisti alakertaansa Jakub Krejcikillä.

Puolivälierissä nokikkain olevat Ässät ja Kärpät naljailivat toisilleen somen syövereissä. Toistaiseksi oululaiset ovat asiassa niskan päällä.

Ässät ja Kärpät pelaavat vastakkain Liigan puolivälierissä. Ottelusarjassa on nähty tähän mennessä ainostaan kotivoittoja, minkä vuoksi sarja on tilanteessa 2-1 Kärppien hyväksi.

Ässät lähti kuitenkin eiliseen vierasotteluun uhoa täynnä, minkä seuran some-tiimi teki myös hyvinkin selväksi Twitterin puolella. Se nimittäin visersi, että ”Juuri saamamme tiedon mukaan Oulussa on kehitteillä suuremman mittaluokan ryöstö. Paikallinen poliisi tutkii asiaa.”

Tekstin yhteyteen oli lisätty kuva Oulun maankuulusta patsaasta, Toripolliisista, jonka kaulan ympärille oli kiepautettu Ässien huivi.

Jos et saa twiittiä näkyviin, löydät sen myös täältä.

Kärpät pääsi kuitenkin kuittaamaan Ässien humoristisen twiitin loistavalla tavalla. Kotijoukkue vei nimittäin kamppailun nimiinsä lukemin 3-1, joten ryöstö jäi suorittamatta. Tämän myös Kärpät teki Twitterissä selväksi, kun se vastasi lopulta Ässien twiittiin, että ”Asianosaiset ovat juuri julkaisseet raportin, jonka mukaan ryöstöä ei tapahtunut. Oululaiset voivat nukkua yönsä rauhassa”.

Jos et saa twiittiä näkyviin, löydät sen myös täältä.

Suosittelemme myös:
Liity Telegram-ryhmäämme ja voita 50€ pelirahaa!