Ässät passitti Lukon kesälomalle, Pelicans jatkaa taisteluaan

Ässät jatkaa puolivälieriin, Pelicans tasoitti otteluvoitot SaiPaa vastaan.
Ässät jatkaa puolivälieriin, Pelicans tasoitti otteluvoitot SaiPaa vastaan.

Liigassa pelattiin tänään ensimmäisen pudotuspelikierroksen toiset ottelut: Pelicans jatkaa vielä taisteluaan – Ässät sen sijaan passitti Lukon kesälomalle.

Rauman illassa nähtiin kuuma kamppailu, kun Lukko ja Porin Ässät ottivat mittaa toisistaan. Ensimmäinen ottelu päättyi Porissa Ässien 2-1-voittoon, joten sarja oli katkolla joukkueelle.

Porilaisryhmä olikin läpi ottelun aktiivisempi osapuoli, mutta maalien merkeissä edettiin tasatahdissa.

Avauserässä vieraiden Simon Suoranta vei ylivoimamaalillaan Ässät 1-0-johtoon, ajassa 16:03, mutta kuitti tuli Toni Suurosen lavasta vain 19 sekuntia myöhemmin.

Seuraavaa osumaa saatiin odottaa pitkään, mutta sellainen lopulta nähtiin, kun kotijoukkueen Joose Antonen osui ajassa 41:46. Ottelu näyttikin päättyvän raumalaisten juhliin, mutta Ässien Maksim Matushkin iski tasoituksen vain vajaat kaksi minuuttia ennen päätöserän loppua.

Näin ollen ottelu venyi jatkoerään, jossa ratkaisu syntyi Matti Kuparisen toimesta aikaan 67:18. Näin ollen Ässät jatkaa puolivälieriin voitoin 2-0 ja Raumalla joudutaan jälleen kerran niellä pettymyksen karvasta kalkkia.

Ottelun parhaat palat löydät TÄÄLTÄ.

Pelicans nollasi SaiPan

Lahden Pelicans oli Lukon tapaan selkä seinää vasten, kun se kohtasi Lahdessa SaiPan. Kotijoukkue ottikin heti avauserässä ohjakset käsiinsä: Antti Tyrväinen iski 1-0-osuman ajassa 4:15 ja Pelicans jopa dominoi ensimmäistä kaksikymppistä.

Toisessa erässä SaiPa tuli kuitenkin mukaan otteluun, kiitos lahtelaisten valtaisan jäähysuman. Pelicansille tuomittiin keskimmäisessä erässä neljä kakkosta, ja se joutui muun muassa pelaamaan kahden miehen alivoimalla, mutta joukkueen puolustus maalivahti Joona Voutilaisen johdolla kesti.

Kokonaisuudessaan Pelicans oli potkun verran vastustajaansa edellä ja kolmannessa erässä se konkretisoitui myös tulostaululla.

35-vuotias Juha Leimu vei isännät 2-0-johtoon ajassa 50:25 ja viimeinen niitti nähtiin, kun Tyrväinen iski illan toisen osumansa ylivoimalla tyhjään maaliin.

Näin ollen lahtelaiset jatkavat taisteluaan pääsystä puolivälierävaiheeseen, sillä 3-0-voittonsa ansiosta se tasoitti ottelusarjan 1-1-lukemiin. Joukkueen maalilla Voutilainen torjui nollapelinsä eteen 27 kertaa.

Suosittelemme myös:
Liity Telegram-ryhmäämme ja voita 50€ pelirahaa!