Ässät kiinnitti huippulupaus Jesperi Kotkaniemen kolmeksi vuodeksi

Ässien superlupaus Roni Hirvonen iski maalin Örebrota vastaan.
Ässien superlupaus Roni Hirvonen iski maalin Örebrota vastaan.

17 vuotta kesällä täyttävä Jesperi Kotkaniemi jatkaa Porin Ässissä kolmevuotisella sopimuksella. Ässät tiedotti sopimuksesta torstaina.

– Olen nähnyt ja tuntenut Jesperin pienestä pitäen. Hänen kehityksensä on ollut huikeaa. Nuori hyökkääjä osaa pelata ja hänellä on loistava laukaus. Potentiaali on valtava ja olen äärimmäisen tyytyväinen, että Jesperi halusi jatkaa meillä, Ässien urheilujohtaja Jari Korpisalo kommentoi Ässien tiedotteessa.

Jesperi Kotkaniemi pelasi viime kaudella alaikäisenä alle 18-vuotiaiden MM-kisoissa 7 ottelua tehoin 1+5 =6 ja oli saavuttamassa MM-hopeaa. Nuorten SM-liigassa Kotkaniemi pelasi 17 ottelua tehoin 9+6 =15.

– Meidän tahtotilamme on koko ajan ollut pitää omat lahjakkuudet Porissa. Meiltä löytyy selkeä kehityspolku, jolla viedään nuorta pelaajaa eteenpäin. Jesperin tapauksessa kohti kansainvälistä huippua, Ässien urheilujohtaja Jari Korpisalo kertoi.

– Minulla on pienestä asti ollut unelmana pelaaminen Ässien Liigajoukkueessa. Pori on kotikaupunkini ja Ässät on kasvattajaseurani ja halusin jatkaa kehittymistä tutussa ympäristössä.

– Tulevan kauden tavoitteinani on pelipaikan ottaminen Ässien Liigajoukkueesta sekä alle 18-vuotiaiden ja alle 20-vuotiaiden MM-kilpailut, Jesperi Kotkaniemi kommentoi.