Porin ruoka puhuttaa – Ässät pahoitteli Ben Bloodia: ”Kyseessä oli italianpata”

Ben Blood kritisoi Ässien tarjoamaa pelin jälkeistä ruokaa. Ässät pahoitteli miestä välittömästi.
Ben Blood kritisoi Ässien tarjoamaa pelin jälkeistä ruokaa. Ässät pahoitteli miestä välittömästi.

Porin Ässien tarjoama ruoka puhutti eilen ja myös tänään Twitterissä, kun Tapparan puolustaja Ben Blood avautui asiasta sosiaalisessa mediassa.

Suomalaisen jääkiekon sielunmaisemaan on jäänyt elämään Kyle Turrisin arvostelu ABC:n sapuskoja kohtaan. Nyt tämä saaga saadaan kuitenkin vihdoin unohtaa, sillä Liigaan on saapunut uusi ”ruoka-gate”.

Kaikki sai alkunsa eilisen Ässien ja Tapparan matsin jälkihöyryissä, kun Ben Blood ei ollut lainkaan tyytyväinen Ässien tarjoamaan pelin jälkeiseen ruokaan. Liigan sääntöjen mukaan isäntäjoukkue on velvoitettu tarjoamaan vierailleen pelin jälkeisen ruokailun.

Blood latasi Twitteriin kuvan Ässien tarjoamasta ruuasta, jonka lopputulos oli kieltämättä hyvin erikoinen. Kuvan yhteydessä Blood kehotti Liigaa olemaan häneen yhteydessä tulevaisuuden reseptejä silmällä pitäen.

– Haluan pitää huolen, että tällaista ei enää tapahdu. Minulla on yksinkertaisia, edullisia, helppoja ja maukkaita reseptejä. Liiga, olkaa kilttejä, ja olkaa minuun yhteydessä, jotta pelaajat saavat sellaista ravintoa mitä he ansaitsevat, Blood kirjoitti kuvan yhteyteen.

(Juttu jatkuu twiitin alla).

Jos et saa twiittiä näkyviin, löydät sen myös täältä.

SK: Ässät pahoitteli Ben Bloodia

Satakunnan Kansa soitti lopulta Ässille ja kysyi, että mistä ihmeestä tässä nyt on kyse. Ässien markkinointipäällikkö Jaakko Ruusunen kertoikin olleensa Bloodiin välittömästi yhteydessä ruoka-gaten syntymisen jälkeen.

– Kyseessä oli italianpata. Ainekset olivat oikeat, mutta lopputulos…, Ruusunen kertoi SK:n mukaan.

[box type=’info’]

Älä missaa näitä!

[/box]

– Olimme yhteydessä heti illalla Bloodiin ja pahoittelimme asiaa. Annos ei kuulu normaaliin kulttuurimme. Annosten pitää maistua ja myös näyttää hyvältä.

Blood siirtyi Tapparaan kesken viime kauden, mutta hän on edustanut Liigassa myös Ässiä sekä Lahden Pelicansia. 193-senttinen ja 103-kiloinen jässikkä on pelannut Liigassa 184 runkosarjaottelua, joissa hänen tilastonsa ovat 10+36.