VIDEO: Ässät välittää faneistaan – yllätti 6-vuotiaan tytön upealla tavalla

Ässät välittää faneistaan, sillä seuran pelaajat yllättivät 6-vuotiaan kannattajan.
Ässät välittää faneistaan, sillä seuran pelaajat yllättivät 6-vuotiaan kannattajan.

Porin Ässät välittää faneistaan, sillä kun seura kuuli 6-vuotiaan tytön purskahtaneen itkuun Sakari Salmisen siirron myötä, halusi Ässät yllättää hänet.

Vaikka Porin Ässien kausi ei ole sujunut sen tai fanien haluamalla tavalla, on joukkueella kuitenkin vankka kannattaporukka. Tähän joukkoon kuuluu myös 6-vuotias tyttö, joka pettyi pahemman kerran Sakari Salmisen myymisestä Helsingin IFK:hon.

Tytön äiti nimittäin twiittasi, että lapsi oli purskahtanut itkuun Salmisen siirron jälkeen. Siirto oli Ässien kannalta taloudellisesti fiksu veto, mutta samalla kyseessä oli joukkueen suurin tähtipelaaja.

– Luulin olevani itse kova fani, mutta 6-vuotias tyttäreni itkee huoneessaan kun kuuli Salmisen myynnistä. Yritin hänelle toki selittää, että vaihtoehtoja ei nyt juuri ole. Ässät herättää ihmisissä isoja tunteita, äiti twiittasi.

[box type=’info’]

Älä missaa näitä!

[/box]

Ässät halusi kuitenkin lohduttaa pienen tytön surua, joten Jouka Juhola sekä Lenni Killinen päättivät lähteä tapaamaan tyttöä hänen kotiinsa. Onkin hyvin mahdollista, että 6-vuotias lapsi tulee muistamaan kyseisen päivän loppuelämänsä.

Ässät yllätti pienen fanin:

Jos et saa videota näkyviin, löydät sen myös täältä.

Laitataklauksen Instagramista löydät parhaat kiekkovideot ja kuvat!