VIDEO: Ihana maali, ja vielä jatkoajalla! Augsburger komeaan voittoon

Augsburger Panther näytti eilen, miten jatkoajat pitäisi ratkaista aukottoman joukkuepelin avulla!
Augsburger Panther näytti eilen, miten jatkoajat pitäisi ratkaista aukottoman joukkuepelin avulla!

Augsburger Panther iski eilisen ottelun jatkoajalla todella komean voittomaalin, kun kaikki kentällä olleet pelaajat osallistuivat täysosumaan.

Saksalainen Augsburger Panther matkusti eilen Pohjois-Irlantiin Belfast Giantsin vieraaksi. Kotifanien harmiksi saksalaisryhmä nappasi ottelusta voiton, joskin vasta jatkoajan päätteeksi. Täten Belfast kuittasi kamppailusta yhden pisteen.

Belfast ei voi olla myöskään kovin pettynyt siihen tapaan, millä se ottelun hävisi. Augsburgerin pelaajat äityivät nimittäin jatkoajalla todelliseen hurmokseen ja he iskivät sen myötä nuoren CHL-kauden yhden hienoimmista osumista. Maalissa erityisen komeaa oli se, että se syntyi aukottoman yhteispelin ansiosta.

[box type=’info’]

Älä missaa näitä!

[/box]

Kolmikosta ensimmäinen ajoi maalia kohti, mutta jätti kiekon takana tulleelle pelaajalle. Hän toimi tämän jälkeen samoin, antaen maalintekijä Matthew Fraserille lisää tilaa hienon blokkinsa ansiosta. Tämän jälkeen Fraser saikin iskeä kiekon reppuun komean viimeistelynsä myötä.

Ottelun loppulukemat kirjattiin Augsburgerille 3-2 ja. Suomalaisjoukkueista eilen vauhdissa olivat HPK ja Tappara. Näistä ensimmäisenä mainittu nappasi Zugia vastaan arvokkaan vierasvoiton jatkoajalla, mutta Tappara sen sijaan taipui Bielille vieraskaukalossa lukemin 1-0.

Augsburger Panther iski komean jatkoaikamaalin:

Jos et saa videota näkyviin, löydät sen myös täältä.