NHL lätkäisi Austin Watsonille 27 ottelun pelikiellon – NHLPA aikoo valittaa

NHL lätkäisi Austin Watsonille 27 ottelun pelikiellon.
NHL lätkäisi Austin Watsonille 27 ottelun pelikiellon.

NHL antoi Nashville Predatorsin Austin Watsonille 27 ottelun pelikiellon viime kesäkuussa nähdystä tapauksesta, kun hän tönäisi tyttöystäväänsä.

Viime kesäkuussa uutisiin nousi Nashville Predatorsin Austin Watson, jota syytettiin perheväkivallasta. Watson oli tönäissyt bensa-asemalla tyttöystäväänsä.

Watson tuomittiin heinäkuussa lopulta tästä koeajalle, jota rikkoessaan hän kohtaisi vuoden mittaisen vankeustuomion sekä sakkorangaistuksen. Lisäksi hän joutui 26 viikkoa kestävälle väkivaltaa käsittelevälle kurssille.

Nyt myös NHL on rankaissut Predators-hyökkääjä, eikä kyseessä ole kevyt tuomio. NHL on nimittäin asettanut Watsonin 27 ottelun mittaiseen pelikieltoon, joten Watson tullaan näkemään kaukaloissa vasta 3. joulukuuta, kun Predators saa vastaansa Buffalo Sabresin.

– Keskiviikon päätöksessä painoivat tilanteen yksityiskohdat, sillä NHL:n vahva näkemys on se, että se ei missään nimessä hyväksy tällaista käytöstä, NHL:n komissaari Gary Bettman kertoi tiedotteessa.

TSN:n Pierre LeBrunin mukaan tilanne ei ole kuitenkaan vielä ohi, sillä NHL:n pelaajayhdistys NHLPA aikoo valittaa tuomiosta aikaisintaan jo ensi viikolla.

Jos et saa twiittiä näkyviin, löydät sen myös täältä.

Suosittelemme myös:
VIDEO: Mathew Maionen ensimmäinen KHL-maali – hups mikä laukaus!