VIDEO: Toronto-kaksikko otti tuijotuskisan – Auston Matthews hävisi pystyyn

Auston Matthews ja Frederik Andersen ottivat keskenään naurukisan.
Auston Matthews ja Frederik Andersen ottivat keskenään naurukisan.

Toronto Maple Leafsin Frederik Andersen sekä Auston Matthews ottivat tuijotuskisan. Tässä tapauksessa kokemus oli rautaa, sillä Andersen vei kisan nimiinsä.

Toronto Maple Leafsin Frederik Andersen ja Auston Matthews ovat kahden eri koulukunnan kasvatteja. Ensinnäkin Andersen pelaa maalivahdin tontilla, kun taasen Matthews operoi keskushyökkääjänä.

Toisekseen Andersen on syntynyt kahdeksan vuotta ennen Matthewsia ja saanut kiekko-oppinsa pääasiallisesti Tanskan kaukaloista, mistä hän on kotoisin. Matthews on taasen pelannut koko nuoruutensa yhtä Sveitsin kautta lukuunottamatta Yhdysvalloissa.

[box type=’info’]

Älä missaa näitä!

[/box]

Nyt kaksikko istutettiin Maple Leafsin toimesta kuitenkin saman pöydän ääreen, ja edessä oli eeppinen taistelu. Andersen ja Matthews nimittäin mittelivät paremmuudesta tuijotuskisan muodossa.

Kilvassa kokemus oli valttia, sillä veteraanivahti Andersen vei homman nimiinsä. Hän näytti samalla maalivahdeille ominaista sataprosenttista keskittymiskykyä, kun Matthews vastaavasti kikatti kuin pieni lapsi.

Lopputulos oli kuitenkin huikaiseva, eikä itse allekirjoittanutkaan selvinnyt videosta ilman hymyilyä ja tuhahtelua. Etenkin Matthewsin tekemistä on ilo seurata, sillä hänen pokkansa petti heti alkuunsa.

https://www.instagram.com/p/BeBNneIhVDK/?taken-by=tsn_official

Tutustu NHL:n tämän kauden sarjataulukkoon TÄSTÄ.

Lisää hauskoja videoita voit katsoa sivuiltamme TÄÄLTÄ.