Avajaiskisa: Isoin betsivoitto palkitaan lempijoukkueen kausikortilla

Laitataklaus.com avajaiskisa

Laitataklaus.com on nyt auki! Sivustomme avajaisten kunniaksi laitetaan tulille myös huikea avajaiskilpailu – isoin elokuun aikana lyöty lätkän betsivoitto palkitaan haluamansa suomalaisjoukkueen kausikortilla.

Olit siis minkä tahansa suomalaisen jääkiekkojoukkueen fani – saat kausikortin tulevalle lätkäkaudelle, jos voitat kilpailun!

Isoin lätkän betsivoitto palkitaan

Kisaan osallistuminen on helppoa – sinun tulee ainoastaan voittaa lätkävedonlyönnistä Coolbetilla ja lähettää pelaamasi lappu Laitataklaus.comin Twitteriin, Instagramiin tai sähköpostitse info@laitataklaus.com -osoitteeseen. Instagramissa ja Twitterissä muista tägätä @Laitataklaus kuvaasi.

Avajaiskilpailu on auki elokuun ajan. Elokuun isoin betsivoitto palkitaan vapaavalintaisen suomalaisjoukkueen kausikortilla.

Avajais-kilpailun säännöt ja kampanja-aika

  1. Avajais-kilpailu on voimassa 22.8.-31.8. Veto tulee lyödä kampanja-aikana.
  2. Jokainen kohde pelikupongilla tulee olla jääkiekkokohde
  3. Jokaisella osallistujalla tulee olla Coolbetin pelitili. Veto tulee lyödä Coolbetilta.
  4. Minimipanos 5€/kuponki. Huom. Muistakaahan, että Coolbetilla on myös käynnissä lätkä-kampanja, jossa paras lätkävedonlyöjä palkitaan World Cup -matkalla!
  5. Kisa-aikana isoin saavutettu betsivoitto palkitaan vapaavalintaisen suomalaisjoukkueen kausikortilla. Voit lyödä betsin millä tahansa summalla ja kuponki voi sisältää kuinka monta kohdetta tahansa.
  6. Päivitämme kisan kärkituloksen päivittäin tämän artikkelin alle.
  7. Osallistuessasi kilpailuun, annat samalla luvan Laitataklaus.comille oikeuden tarkistaa pelikuponkisi aitous Coolbetilta voiton sattuessa.

Mukaan kausikorttijahtiin Coolbetilla!

Kilpailu on päättynyt. Voittaja julistetaan torstaina, 1.10. täällä!