Suomalaisdominointia – sekä Barkov että Laine NHL:n viikon tähdistöön!

Aleksander Barkov on NHL 20 -pelin paras suomalainen.
Aleksander Barkov on NHL 20 -pelin paras suomalainen.

Winnipegin Patrik Laine on valittu NHL:n viime viikon kakkostähdeksi, kun taas Floridan Aleksander Barkov ansaitsi viime viikon esityksillään kolmostähden.

NHL:n viime viikon kolme parasta pelaajaa on taas valittu ja tällä kertaa tähdistöstä löytyvät suomalaishyökkääjistä niin Aleksander Barkov kuin Patrik Lainekin.

Tähdistössä ykköspaikan nappasi kanadalaispeluri Nathan MacKinnon, joka tulitti viime viikkoon häikäisevät 5 maalia sekä 6 maaliin johtanutta syöttöä.

[box type=’info’]

Älä missaa näitä!

[/box]

Kakkostähti, Jetsin pistenikkari Laine puolestaan takoi käsittämättömät tehot; vain kolmessa edellisviikon ottelussa mies onnistui käärimään kasaan älyttömät 4+3-pisteet.

”Sasha” Barkov sai valinnan viikon kolmanneksi parhaaksi pelaajaksi myöskin tajuttomilla statseilla – 4 kamppailussa tamperelaisen lavasta syntyi mielettömät viisi osumaa sekä yksi esityö täysosumaan.

”Paten” kausi on ollut pojojen valossa oikein mallikas; 65 matsiin hän on niitannut yhteensä 58 pinnaa (35+23). 22-vuotias Barkov on vetänyt vielä maatoveriaan kovemmat lukemat tauluun, kun 62 peliä on tuonut entiselle Tappara-kiekkoilijalle huikeat 64 paunaa (25+39).

NHL:n tähdistöuutisen pääset lukemaan TÄSTÄ LINKISTÄ. Laineen ja Barkovin uratilastoja voit tarkastella TÄSTÄ ja TÄSTÄ.

Täältä kaikki NHL Trade Deadlinen siirrot joukkueittain:
NHL Trade Deadline 2018