Barys Astana turvautui tappioputkessa eriskummalliseen keinoon – uhrasi lampaan kaukalossa!

KHL-seura Barys Astana on valahtanut neljän ottelun tappioputkeen. Siksi se päätti turvautua vanhan kansan keinoon, ja uhrata kaukalossa lampaan.

Kyseessä ei ole vitsi, vaan se mitä juuri luit, on totisinta totta. Nimittäin venäläisen kiekkotoimittajan, Slava Malamudin, mukaan KHL-joukkue Barys Astana on suorittanut kazakstanilaisen perinteen, joka pitää sisällään lampaan uhraamisen.

Syynä tähän on mitä ilmeisimmin joukkueen neljän ottelun mittainen tappioputki, jonka aikana se on hävinnyt Neftekhimik Nizhnekamskille, Salavat UFA:lle, Ak Bars Kazanille sekä HC Sotshille. Tappioputken myötä sen matka pudotuspeleihin on kasvanut kuuteen pisteeseen.

Hätä ei ole kuitenkaan tämän näköinen, sanoisivat joukkueen kazakstanilaiset, joita seurasta löytyy runsaasti. Kun lammas uhrattiin kaukalossa kesken harjoitusten, siroteltiin sen verta hallin maaleihin, ikäänkuin tuomaan taikaa, Malamud arvelee.

Samaan syssyyn Malamud kuitenkin kertoi, että joukkueen ulkomaalaispelaajat olivat tulleet lampaan teurastamisesta huonovointiseksi, eikä heitä käy syyttäminen. On kuitenkin muistettava, että jokaisessa maassa toimitaan maan omilla tavoilla. Lähteenä toimittaja käytti venäläistä Sportexpressiä.

Jos twiitti ei näu, voit katsoa sen TÄSTÄ.

Lisää hullunkurisesta KHL:stä voit lukea TÄÄLTÄ.