VIDEO: Ben Blood jälleen asialla – rehdit pystypainit Otto Karvisen kanssa

VIDEO: Ben Blood jälleen asialla - rehdit pystypainit Otto Karvisen kanssa

Tiistai-illan Liiga-kierroksella nähtiin tuttu tappelupari, kun Ässien kovaotteinen pakki Ben Blood ja Kärppien Otto Karvinen pistivät myllyt pystyyn.

Pelaajien välinen yhteenotto sattui toisen erän alkuminuuteilla, kun Otto Karvinen ja poikapaineistaan tutuksi tullut jenkkipuolustaja Ben Blood ottivat rehdit nyrkkihippaset. Miehet olivat haastaneet toisiaan jo aikaisemmin avauserässä, mutta silloin selvittiin vielä ilman nujakoita.

Ajassa 21:58 kuitenkin lopulta rävähti; Kärppä-hyökkääjä Karvinen ja Ässien Blood ajautuivat käsirysyyn, josta kehkeytyi melko pitkä välienselvittely. Pelurit hakkasivat toisiaan lähes minuutin, kunnes lopulta rehellinen myllytys päättyi.

Tappelupukarit eivät olleet ensimmäistä kertaa toisiaan vastaan nyrkit pystyssä, kun noin vuosi sitten kiekkoilijat ottivat edellisen kerran yhteen Liigassa. Tuon myllyn pääset näkemään TÄSTÄ LINKISTÄ.

Toinen erä oli isäntäjoukkue Porin Ässille erittäin tyly. Seura oli juttua kirjoittaessa tappiolla jo rumasti 0-5 Kärpille, kun toista erää oli jäljellä 5 minuuttia.

Karvisen ja Bloodin tiistai-illan kahakka videolla:Jos video ei näkynyt, voit katsoa sen myös TÄSTÄ.

Lisää Liiga-aiheisia uutisia löydät sivustomme Liiga -osiosta.