VIDEO: Blake Wheeler lähti Wild-fanien kannustukseen mukaan – lopussa kiitos seisoi

Blake Wheeler pitkään jatkoon Winnipeg Jetsin kanssa.
Blake Wheeler pitkään jatkoon Winnipeg Jetsin kanssa.

NHL:n lauantain kierroksella nähtiin eräs värikäs tapahtuma, kun Winnipeg Jetsin kapteeni Blake Wheeler lähti Wild-fanien kannustukseen mukaan.

Joku viisas ihminen sanoi joskus, että urheilu yhdistää ihmisiä ja sitä se toden totta tekeekin. Nimittäin kuinka usein olet nähnyt vierasjoukkueen pelaajan lähtevän mukaan kotiyleisön kannustukseen mukaan? Tuskin ainakaan kovin usein.

Näin kävi kuitenkin viime lauantaina, kun Winnipeg Jets vieraili Minnesota Wildin kotiluolassa. Kesken ottelun Jetsin kapteenina toimiva Blake Wheeler lähti kuin lähtikin mukaan Wild-fanien kannustushuutoon mukaan, kun minnesotalaiset kannustivat sunnuntaina NFL:n semifinaalipaikasta pelannutta Minnesota Vikingsia.

[box type=’info’]

Älä missaa näitä!

[/box]

Vikings-faneilla on nimittäin käytössään niin sanottu SKOL-huuto, joka muistuttaa vahvasti Islannin jalkapallofanien tunnetuksi tekemään kannustusta. SKOL-huudossa taputetaan käsiä tahdissa yhteen pään päällä ja huudetaan kovaan ääneen ”skol”.

Tähän Wheeler, joka on siis kotoisin Minnesotan Plymouthista, lähti mukaan. Syy on täysin ymmärrettävä, sillä amerikkalainen jalkapallo on Yhdysvalloissa se kaikista suurin ja kaunein laji.

Katso video Wheelerin huudosta alta. Jos video ei näy, voit katsoa sen myös NHL:n verkkosivuilta TÄMÄN LINKIN kautta.

https://www.instagram.com/p/Bd606_3hh40/?taken-by=tsn_official

Vikings voitti lopulta oman ottelunsa New Orleans Saintsia vastaan viimeisen sekunnin touchdownilla. Se kohtaa seuraavassa kamppailussaan Philadelphia Eaglesin, missä panoksena on paikka Super Bowliin, eli NFL:n legendaariseen finaaliin.

Lisää NHL:stä voit lukea sivustomme NHL-osiosta TÄÄLTÄ.