Kokemus voitti nuoruuden – Boston Bruins jatkaa toiselle kierrokselle

Bostonin lippujen hinnat Stanley Cupin finaaleihin on nyt julkaistu.
Bostonin lippujen hinnat Stanley Cupin finaaleihin on nyt julkaistu.

Pudotuspelien ensimmäisen kierroksen kenties viihdyttävin ottelupari saatiin juuri päätökseen, kun Boston Bruins kaatoi Toronto Maple Leafsin.

Ottelusarja Boston Bruinsin ja Toronto Maple Leafsin kannalta näytti alkuunsa siltä, että luvassa olisi jonkin sortin pannukakku. Bruins nimittäin vei kaksi ensimmäistä kamppailua selkeästi nimiinsä, minkä lisäksi se johti ottelusarjaa jo lukemin 3-1.

Niin vain Maple Leafs kuitenkin kampesi itsensä hankalasta tilanteesta tasoihin, mikä tarkoitti samalla sitä, että luvassa olisi kaiken ratkaiseva ja legendaarinen Game 7.

MUISTA MYÖS:
Laitataklauksen lukijoita hemmotellaan – Unibet tarjoaa 20 € ilmaisvedon!

Game 7 ei pettänyt myöskään tällä kertaa. Se piti nimittäin sisällään jopa 11 maalia, joista seitsemän syntyi Bruinsin toimesta ja neljä Maple Leafsin. Alkuun joukkueet latoivat maaleja kilpaa, eikä kummankaan joukkueen johto ollut maalia suurempi. Tätä jatkui aina toisen erään loppuun saakka, kunnes ero sitten repesi.

Maple Leafs lähti 40 minuutin jälkeen erätauolle 4-3-johdossa, kiitos esimerkiksi Kasperi Kapasen, joka oli vienyt joukkueensa johtoon toisen erän alkupuolella. Tämän jälkeen kokemus otti kuitenkin henkisen niskalenkin nuoruuden innosta ja Bruins meni lopulta menojaan.

Vahvan kolmannen erän ansiosta se voitti nimittäin ottelun hurjin lukemin, 7-4. Bruins latoi viimeiselle kaksikymmentäminuuttiselle siis komeat neljä maalia.

Suosittelemme myös:
Olli Juolevi sai Sami Salon vuolaat kehut – ”Otti joukkueen reppuselkäänsä”