Boston ei lopettanut pelaajahankintoja – Brian Gionta palaa kaukaloihin!

Brian Gionta päätyi tekemään loppukauden mittaisen sopimuksen Boston Bruinsin kanssa.
Brian Gionta päätyi tekemään loppukauden mittaisen sopimuksen Boston Bruinsin kanssa.

Veteraani Brian Gionta ei ole pelannut tällä kaudella yhtä ainutta NHL-ottelua, mutta nyt mies saa kenties viimeisimmän mahdollisuutensa Bostonin riveissä.

Veteraanihyökkääjä Brian Gionta on ehtinyt jo 39 vuoden ikään. Mies jäi viime kesänä ilman jatkosopimusta Buffalo Sabresista, joten hän päätti panostaa äskettäin päättyneisiin olympialaisiin.

Yhdysvaltojen tie katkesi kuitenkin ennenaikaisesti, mutta Gionta ei halunnut jättää uraansa tähän. Tämä myös kannatti, sillä nyt veteraanilaituri on tehnyt loppukauden mittaisen sopimuksen Boston Bruinsin kanssa.

Pahvia ei ole vielä vahvistettu kummankaan osapuolen toimesta, mutta asiaa voidaan pitää lähes varmana, kiitos luotettavien lähteiden. Asiasta ovat kertoneet, vain muutama mainitakseni, NHL.com:n Dan Rosen sekä Sportsnetin Chris Johnston.

[box type=’info’]

Älä missaa näitä!

[/box]

Giontan sopimus Bostonin kanssa on raporttien mukaan 700 000 dollarin arvoinen. Lähteet myös kertovat, että pahvi on yksisuuntainen.

Gionta ei suinkaan ole Bruinsin päivän ensimmäinen pelaajahankinta, sillä se suoritti aiemmin päivällä vaihtokaupan New York Rangersin kanssa, minkä myötä tähtihyökkääjä Rick Nash siirtyi Bostoniin. Voit lukea asiasta uutisen TÄÄLTÄ.

Giontan uratilastoihin voit tutustua TÄÄLTÄ.

Tätä et löydä muualta Suomesta – kaikki NHL:n siirrot:
Liveseuranta: NHL Trade Deadline 2018