VIDEO: Brad Marchand sai rajut buuaukset – yleisö pilkkasi miehen suoritukselle

Brad Marchand sai eilisessä All Star -tapahtumassa rajut buuaukset ja ivalliset naurut.
Brad Marchand sai eilisessä All Star -tapahtumassa rajut buuaukset ja ivalliset naurut.

Boston Bruinsin Brad Marchand ei ole koskaan ollut pidetty mies, mutta tällä hetkellä hänen suosionsa on ennätyksellisen alhainen.

Boston Bruinsin tähtihyökkääjä Brad Marchand tunnetaan sekä loistavana pelaajana että NHL:n yhtenä pahimmista rotista. Tästä saatiin malliesimerkki hetki sitten, kun hän taklasi kyynärpäällä New Jersey Devilsin Marcus Johanssonia laittomin keinoin.

Marchand asetettiin tempustaan viiden ottelun mittaiseen pelikieltoon, mutta moni ihmisistä piti pannaa liian lyhyenä. Moni koki samalla, että Marchandin tulisi saada huilata myös All Star -tapahtuma, mutta mies itse halusi osallistua tähdistöviikonloppuun.

Nyt, kun All Star -viikonloppu on täällä ja pelaajat esiteltiin eilen ensi kertaa yleisölle, oli Marchandin saama reaktio omalla tavallaan jopa huvittava. Siinä missä muut pelaajat saivat vähintään aplodit, sai Marchand rajut buuaukset. Mies ei kuitenkaan näistä välittänyt, vaan hän jatkoi leveää hymyään.

Jos et saa videota näkyviin, voit katsoa sen myös tästä.

Marchandilla ei myöskään kulkenut, kun oli hänen vuoronsa suorittaa. Marchand osallistui tapahtumassa tarkkuuslaukaisukilpailuun, eikä kanadalaishyökkääjällä mennyt kovinkaan lujaa.

Siinä missä taulut ovat ennen olleet rikkoutuvia, ja pelaajat ovat saaneet päättää missä järjestyksessä he tauluja rikkovat, ovat ne nyt ensimmäistä kertaa elektronisia, joten pelaajien on lauottava taulun osoittamaan suuntaan. Marchandilla tämä ei oikein kulkenut, jonka suoritus oli yksi päivän pohjanoteerauksista.

Yleisö alkoikin lopulta nauramaan Marchandille ivalliseen tyyliin, sillä hänen suoritukseensa kului paljon aikaa.

Suosittelemme myös:
Pekka Rinne todella lähellä ”taitokisan” voittoa – jäi Fleurylle kakkoseksi

Marchandin tilastoihin pääset tutustumaan TÄSTÄ.