Video: Sääliksi käy – Brad Marchandilta erityisen tunteikas haastattelu

Brad Marchand pidätteli itkua haastattelussa.
Brad Marchand pidätteli itkua haastattelussa.

Boston Bruinsin tähtipelaaja Brad Marchandilta nähtiin tappiollisen seiskapelin jälkeen erityisen tunteikas haastattelu, sillä mies pidätteli itkua.

Boston Bruins kärsi Stanley Cupin finaaleissa kirvelevän tappion, kun St. Louis Blues oli seiskapelissä parempi lukemin 4-1. Samalla Blues varmisti itselleen seurahistoriansa ensimmäisen Stanley Cupin mestaruuden.

Finaaleissa on kuitenkin häviävä osapuoli, joka jää lopulta pienemmälle huomille. Nyt Boston Bruinsin Brad Marchand on kuitenkin noussut Instagramissa pinnalle todella tunteikkaan haastattelun myötä.

Marchand kertoo haastattelussa tuntemuksiaan hävityn finaalin jälkeen ja miehestä on nähtävillä, että kyyneleet ovat virranneet. Haastattelussa Marchand yrittääkin pidätellä itkuaan ja hänen äänensä on hajoamaisillaan.

[box type=’info’]

Älä missaa näitä!

[/box]

– En tiedä, tämä on sydäntä särkevää. Tätä on vaikea kuvailla. He veivät meiltä juuri elinikäisen unelmamme. Kaiken sen, minkä eteen olemme paiskineet töitä koko elämämme ajan. Olimme tästä kaikesta 60 minuutin päässä, Marchand kertoi itku kurkussa.

Tappiollisesta finaalista huolimatta Marchand voi katsoa kevättä 2019 edes joillakin tavoin hyvin mielin, sillä mies teki kaukalossa kaikkensa. Hän keräsi siinä samalla 24 otteluun yhdeksän maalia ja yhteensä 23 tehopistettä.

Brad Marchandin haastattelu – mies pidättelee itkua:

https://www.instagram.com/p/ByowkHEBz-P/

Jos et saa videota näkyviin, löydät sen myös täältä.