Video: Jukurien Brandon Yipin debyytti oli pannukakku – suihkukomennusta seurasi viiden ottelun pelikielto

Brandon Yipin ensiesiintyminen Jukurien paidassa ei sujunut täydellisellä tavalla. Yip sai törkytaklauksestaan viiden ottelun pelikiellon.

Brandon Yip debytoi Mikkelin Jukurien paidassa viime perjantaina vierasottelussa Turun Palloseuraa vastaan. TPS oli lopulta runsaasti jäähypenkkiä kuluttanutta Jukureita parempi lukemin 5-1.

Yksi illan aikana jäähyilleistä mikkeliläisistä oli juuri Yip. Kovalla CV:llä Mikkeliin saapuneen kanadalaishyökkääjän peli jäi kesken ottelun toisessa erässä, kun hän taklasi TPS-puolustaja Oliver Bohmia pelirangaistuksen arvoisesti päähän. Bohm ei palannut taklauksen jälkeen kaukaloon.

”Kurinpitodelegaatio toteaa, että edellä kuvatusta Yipin taklauksesta aiheutuu suora kontakti Bohmia päähän ja siitä aiheutuu loukkaantuminen. Delegaatio ei pidä taklauksen osumista vastustajan päähän tarkoituksellisena vaan enemmän huolimattomasti suoritetun taklauksen seurauksena. Kurinpitodelegaatio on ottanut pelikiellon keston osalta edellä todetut asiat huomioon ja katsoo, että pelikiellon kestoa ei ole perustetta arvioida alle viideksi otteluksi. Toisaalta taklausta ei ole myöskään syytä arvioida ankarammaksi kuin viisi ottelua”, Liigan sivuilta löytyvässä kurinpitopäätöksessä todetaan.

Yip kärsi pelikiellostaan ensimmäisen ottelun jo lauantaina, kun Jukurit hävisi Pelicansille lukemin 6-3. Yip on pelikelpoinen jälleen 29. tammikuuta, kun Jukurit kohtaa kotikaukalossaan KooKoon.

Brandon Yipin debyytti Jukureissa päättyy ulosajoon

Mikäli video ei näy, voit katsoa sen TÄSTÄ!


KATSO MYÖS: Video: Eetu Luostarisella loistava debyytti Floridassa – 1+1 ja valinta ykköstähdeksi!