VIDEO: Brayden Schenn palasi kotiin – Claude Giroux otti heti luulot pois

Philadelphia Flyersin riveissä pitkään pelannut Brayden Schenn palasi takaisin kotiin, mutta tällä kertaa St. Louis Bluesin peliasu yllään.

26-vuotias kanadalaishyökkääjä Brayden Schenn palasi takaisin kotiinsa Philadelphiaan, mutta tällä kertaa vierasjoukkueen riveissä. Schenn nimittäin kaupattiin viime kesänä Phillystä St. Louis Bluesiin, missä hän on aloittanut urakkansa komeasti.

Schenn on nimittäin taikonut kauden ensimmäiseen 44 otteluun 17 maalia ja yhteensä 42 tehopistettä. Miehen aikaisempi piste-ennätys, 26+33 (2015-16), on siis pahasti uhattuna, ja tämähän vain Bluesille sopii.

Schennin kotiinpaluu otettiin Philadelphiassa komeasti huomioon, mutta kun itse peli alkoi, kaikkosi kaikki romanttisuus – ainakin pelaajien osalta. Kun Schenn nimittäin kumartui ottelun ensimmäiseen aloitukseen supertähti Claude Giroux’n kanssa, ei Flyers-kapteeni antanut miehelle mitään ilmaiseksi.

Lopputulos olikin huvittava, sillä Schenn pyllähti jään pintaan Giroux’n töytäyksen seurauksena.

Katso hauska pätkä alta. Jos video ei näy, voit katsoa sen tästä.

https://www.instagram.com/p/Bdnm0_Fjhgh/

Kapteeni Giroux otti muun Flyers-miehistön ohella niskalenkin Bluesista ja Schennistä myös tuloksen suhteen, sillä Flyers vei kamppailun nimiinsä lukemin 6-3. Giroux iski vastaavasti tehot 1+2, kun Schenn jäi ilman pisteen pistettä.

Voiton myötä Flyers nousi kahden pisteen päähän Itäisen konferenssin viimeisestä pudotuspelipaikasta, joka on Carolina Hurricanesin hallussa. Joukkueet ovat molemmat pelanneet 41 ottelua.

Yön kierroksella nähtiin myös loistavia suomalaisonnistumisia, kuten Mikko Rantasen tehoilu.

Lisää jääkiekkoaiheisia videoita löydät TÄÄLTÄ.