VIDEO: Brendan Lemieux haastoi tappeluun ja liukeni paikalta – Gudbranson raivostui

Brendan Lemieux teki ilkeän tempun Erik Gudbransonille.
Brendan Lemieux teki ilkeän tempun Erik Gudbransonille.

New York Rangersin ja Anaheim Ducksin välisessä ottelussa nähtiin eilen illalla erikoinen tapahtumasarja Brendan Lemieux’n ja Erik Gudbransonin välillä.

New York Rangers ja Anaheim Ducks ottivat toisistaan mittaa eilisessä Prime Time -ottelussa. Kotijoukkue Rangers vei kamppailun nimiinsä selvin lukemin, sillä se voitti ottelun lukemin 5-1.

Pelin tuoksinnassa nähtiin kuitenkin yksi hiukan erikoisempi tapahtuma, jossa pääosaa näyttelivät Rangersin Brendan Lemieux sekä Ducksin Erik Gudbranson.

[box type=’info’]

Älä missaa näitä!

[/box]

Kaksikko aloitti pienen paininsa Ducksin maalin edustalla, mistä Gudbranson ei pitänyt lainkaan. Kun miehet poistuivat tilanteesta takaisin ottelun pariin, kaatoi Gudbranson Lemieux’n vielä kerran jään pintaan.

Lemieux’lle riitti ja hän halusikin aloittaa tappelun. Hän antoi Gudbransonille merkin, että hanskat maahan ja ei muuta kuin hommiin. Kuitenkin siinä vaiheessa, kun Gudbranson oli jo tiputtanut hanskansa jään pintaan, palasi Lemieux muina miehinä takaisin peliin.

Gudbransonilla petti hermot totaalisesti ja hän kävikin pistämässä mailansa palasiksi oman vaihtoaition edessä, ennen kuin hänet passitettiin rangaistusaitioon.

Jos et saa videota näkyviin, löydät sen myös täältä.