Video: Brian Boyle maalasi YV:llä, urputti Klingbergille – ja yritti tapella

Video: Brian Boyle maalasi YV:llä, urputti Klingbergille - ja yritti tapella

New Jersey Devilsin isokokoinen hyökkääjä Brian Boyle pisti aikamoisen show’n pystyyn, kun Devils kohtasi kotihallissa yön NHL-kierroksella Dallas Starsin.

Boyle oli saanut aikaisemmin ottelussa kovaa kohtelua Stars-pakki John Klingbergiltä, kun ruotsalainen oli taklannut paholaisten pelaajaa laidassa.

Kaksimetrinen hyökkääjäkolossi latoi myöhemmin toisessa erässä ylivoimalla joukkueensa 3-2-johtoon riparista, jonka jälkeen Boyle alkoi räksyttämään häntä töötänneelle Klingbergille.

Tilanne ajautui aina siihen pisteeseen, että jenkkikiekkoilija Boyle yritti haastaa dallaslaisten Greg Paterynin pystypainiin. Tuomarit olivat kuitenkin sitä mieltä, että tätä myllyä ei tulla näkemään, ja tulivat pelureiden väliin. Boyle laitettiin tapahtumaketjun päätteeksi suihkun puolelle miettimään tekosiaan.

Devils-sentteri kuitenkin palasi vielä päätöserään kentälle ja sinetöi kamppailun viime hetkillä loppunumerot 5-2 tyhjään rysään. Varsin tapahtumarikas ja onnistunut iltama siis Boylelle kotivoitossa.

Mittelössä nähtiin myös suomalaisväriä, kun Dallasin puolustaja Esa Lindell teki esityön molempiin tähtipaitojen osumiin. Seuran maalivahti Kari Lehtonen oli maalilla tappiossa.

Brian Boylen värikäs minuutti taiston toisessa erässä videolla:

Jos video ei näkynyt, voit katsoa sen myös TÄSTÄ.

Lisää NHL-aiheisia uutisia löydät sivustomme NHL -osiosta.