VIDEO: Brian Boyle päivän juhlittu sankari – kovia kokeneelle veteraanille raikovat aplodit

Brian Boyle sai Tampaan palatessaan raikuvat aplodit vanhalta kotiyleisöltään.
Brian Boyle sai Tampaan palatessaan raikuvat aplodit vanhalta kotiyleisöltään.

New Jersey Devilsin Brian Boyle palasi takaisin vanhaan kotiinsa, kun NHL:n All Star -tapahtuma matkasi tänä vuonna Floridan Tampaan.

33-vuotiaan veteraanihyökkääjä Brian Boylen elämään on mahtunut viime aikoina paljon. Ensinnäkin hän siirtyi kesken viime kauden Tampa Bay Lightningista Toronto Maple Leafsiin, joten hän joutui samalla sanomaan hyvästit tutuille kotiseuduilleen.

Ennen kuluvan kauden alkua sitten selvisi, että Boyle kärsii leukemiasta ja uutinen pysäytti koko jääkiekkoilevan maailman. 33-vuotias yhdysvaltalaishyökkääjä taisteli itsensä kuitenkin takaisin elävien kirjoihin, ja hän on pelannut tällä kaudella jo 38 ottelua tehoin 11+7.

Kun Devilsin Taylor Hall koki loukkaantumisen, sai Boyle siinä samalla myös pitkäaikaisen haavensa toteen; hänestä tuli NHL:n All Star. 197-senttinen ja 111-kiloinen jässikkä saikin matkata tämän myötä takaisin vanhalle kotipaikkakunnalleen, Tampaan, paikaten Hallin poissaolon.

Kun ottelu sitten vihdoin eilen starttasi, ja pelaajaesittelyissä tuli Boylen vuoro, repesi yleisö täysin liitoksistaan. Hän saikin heittämällä tapahtuman yhdet suurimmista aplodeista, sillä miehen entinen kotiyleisö selvästi piti hänen osaamisestaan. Lisäksi tampalaisyleisö jatkoi Boylelle hurraamista läpi koko tapahtuman.

Jos et saa videota näkyviin, voit katsoa sen myös tästä.

Boyle halusikin kiittää tampalaisyleisöä loistavasta tuesta. Hän kertoi videohaastattelussa myös sen, että oman leukemiansa lisäksi hänen tyttärellään on ollut terveysongelmia, jotka ovat ainoastaan pahentaneet perheen arkea. Boylen mukaan kaikki on nyt kuitenkin hyvin.

Jos et saa videota näkyviin, voit katsoa sen myös tästä.

Suosittelemme myös:
Olutta katsomossa, ei mainoksia jäässä ja jättimäinen kaukalo – ikimuistoista historiaa!