Jenkkihyökkääjä Brian O’Neill jatkaa Jokereissa kolmivuotisella jatkodiilillä

Jenkkihyökkääjä Brian O'Neill jatkaa Jokereissa kolmivuotisella jatkodiilillä

Helsingin Jokerit ja Brian O’Neill ovat sopineet amerikkalaispelaajan jatkamisesta helsinkiläisseurassa myös kolmella seuraavalla kaudella.

– O’Neillista on kehkeytynyt yksi joukkueemme pelillisistä ja henkisistä johtajista. Hän on monipuolisuutensa ansiosta sarjan parhaita pelaajia. Taistelutahto ja peräänantamattomuus ovat esimerkillisellä tasolla illasta toiseen. Hänet voi laittaa kaukaloon, missä tilanteessa tahansa. O’Neill on iso palanen Jokereiden tulevaisuutta, sanoo Jokereiden GM Jari Kurri helsinkiläisjoukkueen tiedotteessa.

– Ensimmäinen puolitoista vuotta on ylittänyt odotukseni ja minut on otettu avosylin vastaan Jokereissa. Kaupunki rakastaa jääkiekkoa ja täällä on hienoa pelata. En koskaan ota tätä paikkaa itsestäänselvyytenä, vaan joka ilta on hienoa pukea päälleen Jokereiden pelipaita. Kulttuuri, joka tässä seurassa vallitsee, on mukanani loppuelämäni. Tällaisesta jokainen jääkiekkoilija unelmoi. On suuri ilo jatkaa täällä tulevat kolme vuotta, kertoo O’Neill Jokereiden uutisessa.

O’Neill, 29, on pelannut tällä kaudella 27 ottelua pistein 12+11=23. Niillä hän on joukkueen sisäisessä pistepörssissä toisena. Tehotilaston lukema +12 on Jokereiden hyökkääjistä paras. Hän on myös saanut hyökkääjistä eniten peliaikaa – keskimäärin 16.53 minuuttia ottelua kohden.

O’Neill pelaa toista kauttaan Jokereissa ja on tehnyt 82 KHL-ottelussa yhteensä 28+31=59 pistettä. Hän debytoi Yhdysvaltain maajoukkueessa marraskuun Deutschland Cupissa ja on mukana siinä ryhmässä, josta lopullinen olympiajoukkue valitaan tulevan talven Etelä-Koreassa järjestettäviin kisoihin.

Jokereiden alkuperäisen tiedotteen amerikkalaispelaajan jatkosopimuksesta voit lukea TÄSTÄ. Miehen uratilastoja pääset tarkastelemaan puolestaan TÄSTÄ LINKISTÄ.

Lisää KHL-aiheisia uutisia pääset lukemaan sivustomme KHL -osiosta.