Brock Boeser All Star -tapahtuman MVP – Mario Lemieux pystynyt viimeksi samaan

Brock Boeser voitto All Star -tapahtuman MVP:n ensimmäistä kertaa tulokaspelaajana sitten vuoden 1985 ja Mario Lemieux'n.
Brock Boeser voitto All Star -tapahtuman MVP:n ensimmäistä kertaa tulokaspelaajana sitten vuoden 1985 ja Mario Lemieux'n.

Vancouver Canucksin riveissä pelaava Brock Boeser voitti All Star -tapahtuman MVP-palkinnon, joka jaetaan viikonlopun parhaalle pelaajalle. 

Loistavaa tulokaskautta pelaava Brock Boeser on kovassa vedossa. Sen lisäksi, että hän on tehnyt kauden 46 otteluun 24 maalia ja yhteensä 43 tehopistettä, vei hän nyt myös nimiinsä NHL:n All Star -tapahtuman MVP-palkinnon.

Edellisen kerran tulokas on voittanut All Starin MVP:n vuonna 1985, kun muuan Mario Lemieux vei palkinnon nimiinsä. Lemieux’sta kasvoi lopulta Pittsburgh Penguinsin seurahistorian kaikkien aikojen paras pelaaja ja todellinen NHL-legenda. Monien mielestä mies on jääkiekon historian kautta aikojen kovin pelaaja.

Boeserin tulevaisuus on sen sijaan auki, mutta hänen tulokaskautensa on ainakin antanut viitteitä loistavasta urasta. 20-vuotias oikea laitahyökkääjä on Canucksin 23. varaus kesältä 2015, joten hänen kypsymisensä NHL-kaukaloihin on ottanut oman aikansa.

Boeser voitti MVP-palkinnon myötä itselleen tuliterän Hondan, joka on NHL:n sponsori.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen myös tästä.

Boeser on tulokkaiden maalipörssin johdossa, sillä kakkosena tulevalla Alex DeBrincatilla on kasassaan 17 osumaa, mikä on siis seitsemän vähemmän kuin Boeserilla. Pisteissä Boeser on sen sijaan itse kakkosena, sillä New York Islandersin Mathew Barzalilla on kasassa jopa 51 tehopistettä.

Suosittelemme myös:
Se oli sitten siinä: Jaromir Jagr lopettaa mittavan ja komean NHL-uransa