Brock Boeser teki jatkosopimuksen – suomalaisten hinnat yhä vain tarkentuvat

Brock Boeser teki Vancouverin kanssa jatkopahvin.
Brock Boeser teki Vancouverin kanssa jatkopahvin.

Brock Boeser on tehnyt Vancouver Canucksin kanssa kolmen vuoden mittaisen siltasopimuksen, jonka kokonaisarvo on 17,625 miljoonaa dollaria.

Vancouver Canucksin riveissä ei viime vuosina olla totuttu näkemään kovinkaan montaa valonpilkahdusta, mutta hyökkääjä Brock Boeser on yksi tällainen. 22-vuotias yhdysvaltalaishyökkääjä on pelannut NHL:ssä nyt reilun kahden kauden ajan, yhteensä 140 runkosarjaottelua.

Näissä nuori laitahyökkääjä on onnistunut iskemään 59 maalia ja kaiken kaikkiaan 116 tehopistettä. Nuorukainen onkin nyt palkittu kolmen vuoden jatkosopimuksella, jonka kokonaisarvo on 17,625 miljoonaa dollaria. Boeserin uusi cap hit on siis 5,875 miljoonaa dollaria.

Kyseessä on niin sanottu siltasopimus, joskin Canucks säilytti valtin itsellään vielä seuraavissakin jatkoneuvotteluissa. Boeserista tulee sopimuksen umpeuduttua nimittäin rajoitettu vapaa agentti.

[box type=’info’]

Älä missaa näitä!

[/box]

Boeserin, Travis Konecnyn sekä Mitch Marnerin sopimukset viitoittavatkin pitkälti sitä tietä, missä muun muassa Patrik Laine ja Mikko Rantanen tällä hetkellä ovat. Laine uppoaa enemmänkin samaan kastiin Konecnyn ja Boeserin kanssa, eli suomalainen saattaa hyvinkin saada kaksikkoa hiukan rahakkaamman siltasopimuksen.

Rantasen kohdalla ei olisi vastaavasti ihme, jos sopimus olisi huomattavasti pidempi, ja että se palkka olisi lähempänä 10 kuin 5 miljoonaa dollaria.