Brock Boeserilla tuottoisa All Star -viikonloppu – tienasi yli puoli miljoonaa

Brock Boeser voitto All Star -tapahtuman MVP:n ensimmäistä kertaa tulokaspelaajana sitten vuoden 1985 ja Mario Lemieux'n.
Brock Boeser voitto All Star -tapahtuman MVP:n ensimmäistä kertaa tulokaspelaajana sitten vuoden 1985 ja Mario Lemieux'n.

NHL:n All Star -viikonloppu oli erityisen tuottoisa Vancouver Canucksin Brock Boeserille, joka kuittasi tapahtumasta yli puoli miljoonaa.

Vancouver Canucksin Brock Boeserilla oli onnistunut viikonloppu, kun hän osallistui uransa ensimmäiseen All Star -tapahtumaan. Kyseessä oli sikäli harvinainen tilanne, sillä Boeser on tulokaspelaaja, joita ei nähdä All Star -tapahtumissa kovinkaan usein, eikä kovinkaan paljoa.

Tästäkin huolimatta Boeserista tuli lopulta yksi viikonlopun tarinoista. Ensiksi hän nimittäin vei tarkkuuslaukauskilpailun nimiinsä lähes dominoivalla tavalla, minkä lisäksi hänet valittiin All Star -tapahtuman MVP:ksi, eli parhaaksi pelaajaksi. Hän sai tästä palkinnoksi muun muassa tuliterän auton.

Onnistumiset näkyivät myös Boeserin palkkapussissa, sillä hän tienasi tapahtumasta lopulta 541 000 dollaria. Näistä 212 500 dollaria tuli jo yksistään siitä, että hänet valittiin tapahtumaan mukaan. Toiset 212 500 dollaria tuli taasen siitä, että hänet valittiin tapahtuman MVP:ksi.

[box type=’info’]

Älä missaa näitä!

[/box]

25 000 dollaria Boeser sai voitettuaan tarkkuuslaukauskilpailun ja 91 000 dollaria siitä, kun Tyynenmeren divisioona vei koko turnauksen nimiinsä. Tämän palkintopottina oli miljoona dollaria, jotka jaettiin voittajajoukkueen kesken.

Asiasta kertoi esimerkiksi TSN:n Instagram-tili. On oletettavaa, että kaksi 212 500 dollarin paukkua olivat osa Boeserin pelaajasopimusta, joskaan tästä ei ole olemassa mitään faktaa. Sopimuksiin paneutuva verkkosivusto Capfriendly kuitenkin kertoo, että Boeserin sopimuksessa olevat bonukset ovat yhteensä 850 000 dollaria.

Boeser tienaa tältä kaudelta palkkaa 832 500 dollaria, joiden päälle hän saa sopimuksessa olevat bonukset.

https://www.instagram.com/p/BejP4_kh9sZ/?taken-by=tsn_official

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen myös tästä.

Suosittelemme myös:
Jaromir Jagr vietti viimeisen päivänsä salilla – ”Unohdin avaimeni ja hän päästi minut sisään”