Ura jyrkässä laskusuhdanteessa – Liigasta tuttu Brock Trotter siirtyy Norjaan

SaiPassa ja Kärpissä viime kaudella kiekkoillut kanadalaishyökkääjä Brock Trotter siirtyy seuraavaksi Norjaan. Hänen uusi seuransa on Stavanger Oilers.
Liigassa viime kaudella pelannut Brock Trotter siirtyy Norjan pääsarjaan.

Liigassa SaiPan ja Kärppien riveissä pelannut hyökkääjä Brock Trotter suuntaa seuraavaksi Norjaan, missä hänen uusi osoitteensa on Stavanger Oilers.

Suomalaiset kiekkofanit tuntevat Brock Trotterin nimen viime kaudelta, kun hän pelasi Lappeenrannan SaiPan ja Oulun Kärppien riveissä yhteensä 42 runkosarjaottelua. Näistä 33 tuli SaiPan riveissä ja loput yhdeksän Kärpissä.

Pelaamissaan otteluissa Trotter keräsi tililleen 12 maalia ja yhteensä 31 tehopistettä, joten kyseessä oli kovemman luokan ulkomaalaisvahvistus. Jatkoa ei Suomesta kuitenkaan herunut, minkä vuoksi 30-vuotias kanadalaishyökkääjä suuntasi AHL-joukkue Chicago Wolvesin riveihin.

Ura Pohjois-Amerikassa ei kuitenkaan ottanut tällä kertaa tuulta purjeidensa alle, sillä Trotter edusti chicagolaisseuraa ainoastaan neljän ottelun ajan. Näissä hän keräsi tililleen yhden syöttöpisteen.

Nyt Trotter onkin tehnyt kovan liikkeen, mikä kertoo samalla sen, että hänen uransa on laskusuhdanteessa. Mies on nimittäin tehnyt sopimuksen norjalaisen Stavanger Oilersin kanssa, joka pelaa Norjan pääsarjatasolla.

Oilersin riveissä pelaa tällä hetkellä myös yksi suomalaishyökkääjä, Lassi Kokkala, joka pelasi edelliset viisi kautta Liigassa.

Trotterin uratilastoihin pääset käsiksi TÄSTÄ.

Lisää maailman muista sarjoista pystyt lukemaan TÄÄLTÄ.