VIDEO: Katso Bruins-fanien älyvapaan villit juhlat

Bruins-fanien juhlat järjestettiin lätäkön äärellä.
Bruins-fanien juhlat järjestettiin lätäkön äärellä.

Bruins-fanien todella villi juhlinta on tallentunut kameralle ja video on levinnyt sosiaalisessa mediassa. Juhlinta piti sisällään mm. lätäkössä uimista.

Toronto Maple Leafs suli pahemman kerran Game 7:n viimeisessä erässä, minkä vuoksi Boston Bruins lähetti ontariolaisseuran nuorukaiset kesäloman viettoon. Bruinsin matka jatkui sen sijaan pudotuspelien toiselle kierrokselle, missä se saa vastaansa Tampa Bay Lightningin.

NHL: jokaisen toisen kierroksen ottelusarjan aikataulut ja ohjelmat löydät tämän linkin kautta!

MUISTA MYÖS:
Petri Vehanen lopettaa mittavan uransa – ”On aika kääntää uusi sivu”

Palataan kuitenkin vielä hetkeksi menneeseen, tarkemmin sanottuna toissa yöhön ja siitä seuranneisiin juhliin. Bruins-fanit nimittäin riemuitsivat voitosta oikein olan takaa. Meidän muiden onneksi osa tästä juhlinnasta tallentui myös kameralle ja kyseinen video on alkanut nyt leviämään sosiaalisessa mediassa.

Yksi videon Instagramiin julkaissut taho on mediajätti TSN. Kyseisessä pätkässä näkyy, kuinka Bruins-fanit ovat kokoontuneet yhden suuren lätäkön ääreen, joka käy ilmeisesti joillekin ihmisille uima-altaasta. Katso hauska video alta, ja jos et saa sitä näkyviin, suuntaa tähän osoitteeseen.

https://www.instagram.com/p/BiBM8xDhmTG/?taken-by=tsn_official

Suosittelemme myös:
Petri Vehanen lopettaa mittavan uransa – ”On aika kääntää uusi sivu”