Bruins sai puhelun NHL:ltä – ”Kerrotteko Marchandille, ettei enää nuole vastustajia”

Brad Marchand saa oman sääntönsä? NHL nimittäin kertoi, että tulevaisuudessa nuoleskelusta saa rangaistuksen.
Brad Marchand saa oman sääntönsä? NHL nimittäin kertoi, että tulevaisuudessa nuoleskelusta saa rangaistuksen.

Boston Bruins sai puhelun NHL:ltä pudotuspelien ensimmäisellä kierroksella, jossa seuraa pyydettiin kertomaan Brad Marchandille uusista pelisäännöistä.

Boston Bruinsin Brad Marchand on pelaaja, josta luultavasti yhdelläkään NHL-fanilla ei ole neutraalia mielipidettä. Viimeisen temppunsa hän teki Bruinsin ja Toronto Maple Leafsin välisen ottelusarjan ensimmäisessä kamppailussa, kun hän nuoli suomalaishyökkääjä Leo Komarovin poskea (lue uutinen).

Elämä kuitenkin jatkoi tämänkin jälkeen, ja myös Komarov heitti tilanteesta vain vitsiä. Hän nimittäin totesi, että ”Minä luulin, että hän halusi vain kiehnätä minussa. En tiedä onko hänellä joitakin tunteita minua kohtaan, mutta se on söpöä”.

MUISTA MYÖS:
Laitataklauksen lukijoita hemmotellaan – Unibet tarjoaa 20 € ilmaisvedon!

Nyt mediajätti Sportsnet on tehnyt asiasta todellisen paljastuksen. Se nimittäin kertoo artikkelissaan, että NHL on joutunut soittamaan tilanteen vuoksi Boston Bruinsille.

Liigan viesti seuralle on ollut, että sen olisi syytä kehottaa Marchandia olemaan nuolematta pelaajia. Tarina ei kerro, aikooko NHL esimerkiksi lätkäistä tulevaisuudessa vastaavasta pelikieltoa vai ei. Joka tapauksessa kyseessä ei ole ollut mikään tavanomainen puhelu.

Sportsnetin alkuperäisen jutun löydät täältä. Kyseisen jutun löydät kohdasta 22.

Suosittelemme myös:
VIDEO: Mitä täällä tapahtuu? Vegas latoi Sharksia vastaan taululle 7-0