VIDEO: Cam Talbot esitteli kauden hienoin torjunta -kandidaatin

Kauden hienoin torjunta -kandidaatti à la Cam Talbot.
Kauden hienoin torjunta -kandidaatti à la Cam Talbot.

Vaikka NHL-kausi ei ole varsinaisesti vielä edes alkanut, nähtiin Cam Talbotilta tästäkin huolimatta kauden hienoin torjunta -kandidaatti.

NHL:ssä pelataan tällä hetkellä vasta harjoitusotteluita, mutta varsinaisen kauden alkuun ei ole enää pitkä aika. Siks pelaajien on oltava valmiita koitoksiin, sillä kun hetki koittaa, ei armoa anneta.

Valmiina olemisesta mallia antoi Edmonton Oilersin maalivahti Cam Talbot, joka pelasi viime yön ottelussa Vancouver Canucksia vastaan. Oilers vei kamppailun nimiinsä lukemin 4-2 ja Talbot keräsi tililleen 22 torjuntaa kahden erän aikana. Miehen torjuntaprosentti oli 95,7.

Samalla Talbot esitteli kiekkofaneille kauden ensimmäisen ”kauden hienoin torjunta -ehdokkaan”. Canucksin lupaava Nikolay Goldobin pääsi nimittäin yrittämään maalintekoa täysin tyhjään maaliin, mutta jollakin ihmeen konstilla Talbot venytti hanskakätensä venäläishyökkääjän laukauksen tielle.

Voit katsoa videon harjoituskauden ehdottomasti komeimmasta kopista alta. Jos et saa videota näkyviin, löydät sen myös täältä.

Suosittelemme myös:
Liigassa jälleen ”tasurikierros” – Aleksi Heponiemi avasi maalitilinsä