Pohjois-Amerikassa kiertää valtava huhu – Carey Price matkalla St. Louisiin?

Carey Price toteutti menehtyneen äidin viimeisen toiveen.
Carey Price toteutti menehtyneen äidin viimeisen toiveen. Kuva: Getty Images

NHL:n siirtotakaraja lähestyy, ja siinä samalla huhupuheet kiihtyvät kiihtymistään. Nyt supertähti Carey Price on spekulaatioissa matkalla St. Louisiin.

Montreal Canadiensin riveissä kaudesta 2007-08 pelannut entinen ykköskierroksen varaus, Carey Price, on ehtinyt niittämään pitkällä urallaan valtavaa henkilökohtaista menestystä.

Esimerkiksi vuonna 2015 hän voitti NHL:n parhaan maalivahdin ja parhaan pelaajan palkinnot. Tämän jälkeen onkin sitten ollut vähän hiljaisempaa, minkä lisäksi kanadalainen on kärsinyt myös vammoista.

Tällä kaudella Price on pelannut Canadiensin riveissä 35 ottelua, joissa hänen tilastonsa ovat 90,5/3.02, joten kausi on ollut kanadalaiselle todella hankala.

Nyt Price on kuitenkin liitetty valtaviin siirtospekulaatioihin, jotka aloitti kanadalaistoimittaja Jean-Charles Lajoie. Nimi on etenkin jääkiekkopiireissä vieras, joten tämän suhteen huhuun kannattaa suhtautua varauksella.

[box type=’info’]

Älä missaa näitä!

[/box]

Lajoie kuitenkin kertoi Radio Egon haastattelussa, että Blues olisi kiinnostunut Pricen palveluksista. Toimittajan mukaan Blues olisi jo tarjonnut Canadiensille vaihdossa maalivahti Jake Allenin, viime vuoden ykköskierroksen varaus Robert Thomaksen sekä ykköskierroksen varausvuoroa.

Lajoien mukaan Canadiens olisi esittänyt tilanteeseen vastatarjouksen, jonka myötä joukkue olisi saanut Carter Huttonin, Robert Thomaksen ja kaksi ykköskierroksen varausvuoroa.

Jos huhu pitää paikkansa, olisi kyseessä kevyesti kauden suurin vaihtokauppa, sillä Pricen asema Montrealissa vaikuttaa olevan kiveen hakattu. Hän teki juuri seuran kanssa kahdeksan vuoden jatkosopimuksen, joka on arvoltaan 84 miljoonaa dollaria. Tämä teki hänestä liigan parhaiten palkatun maalivahdin.

Suosittelemme myös:
VIDEO: Aleksander Barkov loihti uskomattoman maalin – päivän kenties komein