Mitä ihmettä? Carolinan maalivahti jää virkavapaalle

Carolinan maalivahti Scott Darling jää virkavapaalle.
Carolinan maalivahti Scott Darling jää virkavapaalle. Kuva: Getty Images

Carolinan maalivahti Scott Darling on päätynyt kovaan ratkaisuun, sillä hän jää määrittämättömän pitkälle virkavapaalle.

Vaikka NHL-pelaajat tienaavat miljoonia, ei se tarkoita sitä että heillä olisi helppo työ. Jääkiekko maailman huipputasolla rasittaa valtavasti sekä kroppaa että päätä.

Tämän on saanut kokea myös maalivahti Scott Darling, joka siirtyi Carolina Hurricanesin riveihin ennen viime kautta. Miehestä povattiin seuran uutta ykkösvahti, mutta toisin on käynyt. Tällä kaudella Darling on pelannut vain kahdeksan NHL-ottelua ja matka on käynyt AHL:ään saakka.

Nyt Darling on päätynyt kovaan ratkaisuun, sillä hän on pyytänyt seuralta virkavapaata. Hurricanesin GM:nä toimiva Don Waddell on hyväksynyt pyynnön.

Lue myös: VIDEO: Kasperi Kapanen väläytteli jälleen nopeuttaan – iski komean maalin

– Hänellä on ollut täällä hyviä pelejä ja huonoja pelejä. Hänellä oli yksi erityisen hankala ottelu taannoin ja sen jälkeen hänen agenttinsa soitti ja kysyi, voisiko Darling jäädä henkilökohtaisista syistä virkavapaalle ja saada päänsä jälleen kasaan, Waddell kertoi News & Observerin mukaan.

Darlingin virkavapaa tulee kestämään määrittämättömän ajan ja asiaan palataan seuraavan kerran viikon päästä. Waddell aikoo kuitenkin pitää mieheen yhteyttä.

– Aion pitää hänen kanssaan yhteyttä. Sanoin hänelle, että ottaa viikon levon ja katsotaan missä vaiheessa silloin olemme, Waddell kertoi lehdelle.

Laitataklauksen Instagramista löydät parhaat kiekkovideot ja kuvat!