Carolinassa uskomaton trilleri – Jordan Staal koki kovia, Capitals voittoon

Carolina Hurricanes ja Washington Capitals tarjosivat kiekkofaneille viime yön todellisen trillerin. Jordan Staal sai mailan naamaansa hetkeä ennen voittomaalia.

Carolina Hurricanes on ollut viime aikoina muutoksien kohteena, sillä seuran pitkäaikainen omistaja Peter Karmanos myi valtaosan osuudestaan Tom Dundonille, joka joutui pulittamaan NHL-seurasta 420 miljoonaa dollaria.

Tämä on kuitenkin tuonut uskoa seuran tekemiseen, mistä syystä johtuen joukkueen kotihalli oli viime yönä lähes loppuunmyyty. Näky oli ilahduttava, sillä PNC Arena on ollut viime vuosina lähes poikkeuksetta puolillaan.

[box type=’info’]

Älä missaa näitä!

[/box]

Tämä myös rohkaisi Hurricanesin mahtavaan taisteluun, kun se kohtasi yön ottelussaan Washington Capitalsin. Kotifanien harmiksi se kuitenkin taipui 4-3-tappioon, kun Capitalsin Jay Beagle vei voiton Capitalsin nimiin vain 1,3 sekuntia ennen ottelun loppusummeria.

Hurricanes johti kamppailua vielä noin kolme minuuttia ennen sen päättymistä, mutta Capitals kavensi lukemiksi 3-3 Brett Connollyn osuman avulla. Lopputuloksena Hurricanesin kannalta oli siis harmittava tappio.

Suolaa haavoihin toi vielä tuomarivirhe, joka nähtiin vain noin 25 sekuntia ennen ottelun loppua. Hurricanesin Jordan Staalin naamaan nimittäin iskettiin päivänselvä korkea maila (artikkelin kuva), mistä syystä hänen huulensa aukesi ja se alkoi vuotamaan verta. Capitalsin olisi siis pitänyt saada tilanteesta automaattinen rangaistus, jonka kovuus olisi pitänyt olla luokkaa 2+2.

Ottelun tilastoihin pääset käsiksi TÄSTÄ.

Lisää NHL-maailmasta pystyt lukemaan TÄÄLTÄ.