Fanit äänestivät: Chicago Blackhawksin univormu kaikkien aikojen komein – katso koko lista!

Fanit äänestivät Chicago Blackhawksin peliasun NHL:n kaikkien aikojen komeimmaksi.
Chicago Blackhawksin peliunivormu valittiin NHL:n komeimmaksi

NHL-fanit ovat saaneet äänestää liigan historian kaikkien aikojen komeinta peliunivormua. Voittajaksi selviytyi lopulta Chicago Blackhawksin punainen nuttu.

NHL:ssä on äänestetty liigan 100 vuoden historian kunniaksi sen kaikkien aikojen komein peliunivormu. Fanit ratkaisivat lopulta keskenään, että Chicago Blackhawksin vuodesta 1959 käytössä ollut peliasu on liigan historian näyttävin ja hienoin.

Blackhawksin paita voitti muun muassa toiseksi tulleen Hartford Whalersin, jonka legendaarinen vihreä univormu sijoittui äänestyksen toiseksi. Äänestyksen viiden kärki näytti lopulta tältä: Chicago Blackhawks (1959-), Hartford Whalers (1979-1992), Anaheim Mighty Ducks (1993-2006), Quebec Nordiques (1979-1995) sekä Minnesota North Stars (1978-1981).

Listalta löytyi myös yllättäjiä, kuten Vegas Golden Knights, joka pelaa ensimmäistä kauttaan NHL:ssä. Vegasin univormu äänestettiin liigan historian 13. komeimmaksi. Tältä kaudelta mukana on myös Edmonton Oilers, joka löytyy sijalta 20. Oilersin vuosina 1979-1996 käyttämä peliunivormu löytyy sen sijan sijalta 8.

Winnipeg Jets löytyy listalta jopa kolmeen eri otteeseen, kun mukana on liigan historian 25 komeinta peliasua. Vanha Jets löytyy sijoilta 10. ja 14., kun taasen uusi Jets majailee sijalla 17.

Voit katsoa koko listan alta löytyvästä kuvasta. Äänestyksen järjesti itse NHL.

https://www.instagram.com/p/BdeXolxhoic/?taken-by=tsn_official

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen myös TÄMÄN LINKIN kautta.

Lisää NHL-aiheisia uutisia löydät TÄÄLTÄ.