CHL-ennakko – F-lohko: Kärpät suurena ennakkosuosikkina alkulohkoon

CHL-lohkot 2019-20 on nyt arvottu.
CHL-lohkot 2019-20 on nyt arvottu.

CHL-kausi 2018-19 starttaa elokuun lopussa ja asetelmat ovat mielenkiintoiset. Ota CHL-ennakko lukuun sivuiltamme. Tällä kertaa vuorossa on F-lohko.

CHL-kausi on melkein käsillä, sillä jääkiekon Mestarien Liigan ensimmäiset kamppailut pelataan 30.8. Laitataklaus.com:n CHL-ennakko on samalla myös täällä ja kuudentena käsittelyvuorossa on F-lohko, jossa pelaavat Oulun Kärpät, HK Mountfield, Nürnberg Ice Tigers, Rouen Dragons. CHL:n otteluohjelman ja lohkojaot löydät helposti TÄÄLTÄ.

CHL-ennakko: Kärpät selvä suosikki lohkovoittoon

Oulun Kärpät juhli viime kauden päätteeksi muutaman vuoden tauon jälkeen suomenmestaruutta, ja nyt se lähtee jahtaamaan menestystä myös eurooppalaisista kaukaloista. Toistaiseksi Suomesta on löytynyt historian saatossa vain yksi CHL:n mestari, kun JYP jyräsi tiensä arvostetun turnauksen voittajaksi.

Nyt Kärpät lähtee jahtaamaan samaa ja ainakin alkulohkon perusteella kaikki on pedattu oululaisseuran hyväksi. Kärpät saa F-lohkossa vastaansa ainoastaan Keski-eurooppalaisia joukkueita, ja vaikka kyseiset seurat ovatkin yllätysvalmiita, pitäisi Kärppien hoitaa kamppailut ainakin materiaalinsa puolesta.

Mistään läpihuudosta ei kuitenkaan ole kyse, sillä Kärpät tulee pelaamaan lohkossa hankaliakin pelejä. Esimerkiksi tshekkiläinen Mountfield pelasi viime kaudella tiensä Tshekin välieriin, kunnes noutaja tuli Trinecin muodossa. Huomioitavaa on myös se, että joukkueen maalia vartioi Yhdysvaltojen olympiajoukkueeseenkin viime kaudella nimetty Brandon Maxwell.

Jos Mountfield koostuu pääasiassa tshekkiläisistä pelaajista, on Nürnberg Ice Tigers toista maata. Joukkueen kokoonpanosta löytyy jopa kahdeksan kappaletta jenkkejä tai kanadalaisia, joten ottelut saksalaisseuraa vastaan tulevat olemaan hankalia koitoksia ainakin fyysisyyden osalta.

Lohkon neljäs lenkki, ranskalainen Rouen, onkin sitten täydellinen arpa. Joukkueen riveissä kiekkoilee muun muassa Liigassa monta kautta pelannut Juha Koivisto sekä Lukon takalinjoilla viime kaudella luutinut Atte Mäkinen. Muutoin joukkue on tuntematon ja ainakin paperilla heikko.

Rouen lähteekin lohkoon altavastaajan asemassa. Joukkue saa ensimmäisenä vastaansa juuri Kärpät ja ainakin ennakkoon on luvassa kylmää kyytiä. Nyt saa otteluun kuitenkin mahtavan tarjouksen, sillä KÄRPPIEN KERROIN ROUENIA VASTAAN ON KOMEAT 10.00! TARJOUKSEN VOIT LUNASTAA TÄÄLTÄ.

Ilmainen live stream CHL-otteluihin takaa parhaan katselukokemuksen

CHL-kauteen 2018-19 lähdetään suomalaisen hallitsevan mestarin voimin, sillä JYP vei turnauksen viime kaudella nimiinsä. Jyväskyläläiset onnistui kaatamaan finaalissa kiven kovan Växjön, joten uuteen sesonkiin lähdetään mielenkiintoisista asemista. JYP oli ensimmäinen suomalainen joukkue, joka on vienyt CHL:n mestaruuden nimiinsä.

Voit nyt jännittää muun muassa juuri JYP:n sekä muiden suomalaisseurojen otteita Euroopan parhaita joukkueita vastaan Unibetin ilmaisen live streamin myötä. Jotta saat live streamin näkyviin, sinulla pitää olla Unibetin pelitili ja tililläsi on oltava vähintään sentti pelirahaa. Jos sinulla ei ole vielä tiliä, saat sen kätevästi auki TÄSTÄ LINKISTÄ!

Linkin UnibetTV:seen löydät vastaavasti alta löytyvästä painikkeesta tai TÄSTÄ LINKISTÄ.