CHL-ennakko: Välierät käyntiin – JYP kohtaa omassa otteluparissaan tshekkiläisen Trinecin

CHL-lohkot 2019-20 on nyt arvottu.
CHL-lohkot 2019-20 on nyt arvottu.

Jääkiekkoliiga CHL:n välierät starttaavat 9. tammikuuta. Mukana tohinoissa on muun muassa Liiga-seura JYP, joka kohtaa Ocelari Trinecin.

Jääkiekon mestarien liigassa, tuttavallisemmin CHL:ssä, alkavat välierät 9. tammikuuta. Mukana on luonnollisesti neljä joukkuetta; Liiga-seura JYP, tshekkiläiset Ocelari Trinec, Bili Tygri Liberec sekä ruotsalainen Växjö Lakers.

Finaalipaikkojen taistelusta on luvassa tiukka, sillä välierissä kohtaavat kaksi tasaista otteluparia. Ensimmäiset osaottelut pelataan 9.1.

Unibet näyttää kaikki CHL:n ja SHL:n pelit ilmaiseksi suorana lähetyksenä! Katso lisätiedot live streameista!

Laitataklauksen sivuilta löydät otteluun kisan, jossa palkintona on 20€ arvoinen lahjakortti Verkkokauppa.com:iin! Kisaan pääset osallistumaan TÄSTÄ LINKISTÄ!

JYP – Trinec

JYP tulee kohtaamaan omassa otteluparissaan Ocelari Trinecin, kun osapuolet aloittavat taistonsa 9.1 Jyväskylässä. JYP keräsi alkusarjan kuudesta ottelusta tililleen kolme voittoa ja 11 pistettä, jotka riittivät lohkon toiselle sijalle. Jyväskyläläisseuran eteen kiilasi ainoastaan EV Zug, jonka maalisuhde oli JYP:n vastaavaa parempi.

Trinec sen sijaan keräsi kuudesta ottelusta neljä voittoa ja 13 pistettä, joten tämän suhteen tshekkiläisten alkulohko sujui paremmissa merkeissä.

Neljännesvälierissä JYP sai vastaansa vanhan tutun, Tampereen Tapparan, jonka se kaatoi yhden maalin turvin, 5-4. Puolivälierissä jyväskyläläiset kaatoi tshekkiläisseura Kometa Brnon 8-6. Helpolla ei siis JYP selvinnyt, joten sen paikka välieriin oli enemmän kuin ansaittu.

Trinec sen sijaan pelasi neljännesvälierissä ruotsalaista Malmöa vastaan, jonka se onnistui kaatamaan 4-2. Puolivälierissä tshekkiläisiä vastaan asettui toinen ruotsalaisseura, Brynäs, joka jäi Trinecin jalkoihin yhteistuloksella 8-4.

Otteluparissa toisensa kohtaavat loistavasti CHL:ssä esiintyneet JYP:n Antti Suomela sekä Trinecin veräjänvartija Simon Hrubec. Molemmat ovatkin ehdolla CHL:n parhaalle pelaajalle jaettavaan MVP-palkintoon.

JYP ja Trinec kohtaavat toisensa siis ensimmäisen kerran 9.1., jolloin osapuolet kamppailevat Jyväskylässä. Tshekissä joukkueet ovat nokikkain 16. tammikuuta.

Liberec – Växjö

Liberec ja Växjö pelasivat samassa alkulohkossa, yhdessä HC Davosin ja Cardiff Devilsin kanssa. Osapuolet kohtasivat toisensa ensimmäisen kerran elokuussa, jolloin vierasjoukkue Växjö oli jatkoajan jälkeen etevämpi, lukemin 4-3.

Växjö vei homman nimiinsä myös omassa kotiottelussaan, joka kamppailtiin syyskuun alussa. Tuolloin Växjö vei ottelun lukemin 6-3.

Växjö keräsi alkulohkon kuudesta ottelusta lopulta neljä voittoa ja 14 pistettä, sijoittuen E-lohkon ykköseksi. Toinen jatkopaikka meni luonnollisesti Liberecin haltuun, jonka saldo kuudesta kamppailusta oli kolme voittoa ja yhteensä 10 pistettä.

Neljännesvälierissä Liberec sai vastaansa kivenkovan Frölundan, jolle se hävisikin ensimmäisen osaottelun lukemin 3-2. Vierasottelussa Liberec oli kuitenkin etevämpi lukemin 6-4. Puolivälierissä tshekkiläisten jalkoihin jäi sveitsiläinen Zürich Lions, jonka se voitti yhteistuloksella 2-1

Växjön neljännesvälierävastus oli taasen itävaltalainen Salzburg, joka hävisi ruotsalaisille lopulta 6-5. Växjö hävisi vierasottelunsa, mutta oli kotona etevämpi lukemin 5-3. Myös puolivälierät olivat Växjölle tiukat, sillä se onnistui voittamaan sveitsiläisen Bernin niin ikään 6-5.

Växjön ja Liberecin seuratuimmat pelaajat välierissä tulevat olemaan puolustaja Joel Persson sekä Liberecin hyökkääjä Martin Bakos, jotka ovat Suomelan ja Hrubecin ohella myös ehdolla CHL:n MVP:ksi.

Växjö ja Liberec kohtaavat toisensa ensimmäisen kerran 9.1., kun osapuolet ottavat toisistaan mittaa Tshekin maaperällä. Ruotsiin joukkueet matkustavat 16.1.

Unibet TV:stä voit katsella CHL:n välierät livenä!