CHL-mestaruutta juhlinut JYP erotti päävalmentaja Marko Virtasen

JYP antoi päävalmentajana toimineelle Marko Virtaselle potkut.
JYP antoi päävalmentajana toimineelle Marko Virtaselle potkut.

CHL:n mestaruutta kuluvalla kaudella juhlinut JYP on antanut kenkää pitkäaikaiselle päävalmentajalleen, Marko Virtaselle.

Vaikka jyväskyläläisseura JYP juhli kuluvalla kaudella Euroopan seurajoukkueiden mestaruutta (CHL), ei seurajohdossa oltu tyytyväisiä joukkueen kauteen. JYP:n taru Liigassa päättyi jo puolivälieriin, kun HIFK tiputti seuran jatkosta otteluvoitoin 4-2.

Sarjan käännekohta nähtiin viimeistään viidennessä ottelussa, jota JYP johti jo lukemin 5-0, mutta kaatui lopulta jatkoerässä 6-7. Kyseisen kamppailun myötä HIFK siirtyi ottelusarjassa 3-2-johtoon.

[box type=’info’]

Älä missaa näitä!

[/box]

Tästä ja varmasti muistakin tekijöistä johtuen JYP on päättänyt antaa monoa pitkäaikaiselle päävalmentajalleen, Marko Virtaselle. 49-vuotias luotsi toimi joukkueen päävalmentajana aina kaudesta 2013-14 lähtien, minkä lisäksi hän on toiminut joukkueen apuvalmentajana sekä myös organisaation A-junioreiden pääkäskijänä.

JYP tiedotti, että seuraavan päävalmentajan kartoitus on jo käynnissä. Virtasella olisi ollut sopimus vielä tulevasta kaudesta, mutta tämä oljenkorsi jäi lopulta kääntämättä.

JYP:n lyhyen mutta ytimekkään tiedotteen asiasta löydät täältä.

Suosittelemme myös:
Coolbetilta makea pääsiäiskampanja – 10 € ilmaisveto ilman talletusta!