CHL:n pudotuspelien toiset osaottelut – kiinnostusta sarjaan betsien avulla

Vedonlyöntivihjeet, vetovihjeet, Laitataklaus.com

CHL:n pudotuspelit jatkuvat tänään tiistaina, kun vuorossa on ensimmäisen pudotuspelikierroksen toiset osaottelut. Itse sarjana CHL ei kovinkaan suuria tunteenpurkauksia aiheuta, mutta kyllähän näitäkin pelejä nyt katsoo pienessä sievässä, varsinkin jos on kunnon betsit sisässä – ja meillähän on!

CHL-vihjeet toisiin osaotteluihin

Ensimmäisessä kohteessa lähdemme pelaamaan Rauman Lukkoa vastaan, joka tarvitsee ottelusta vähintään kahden maalin voiton. Ensimmäinen osaottelu päättyi ruotsalaisten 2-0-voittoon, mikä tarkoittaa samalla sitä, että Lukko joutuu johtoasemassa ja tasapelitilanteessa ottamaan maalivahtia pois, jotta jatkopaikka olisi mahdollinen. Lukko on aloittanut kautensa heikosti ja kun vastassa on SHL:n yksi parhaista joukkueista – ei Lukon jatkopaikka näytä kovinkaan ruusuiselta.

Toisessa kohteessa piilee illan suurin kysymysmerkki, sillä Vitkovice voi halutessaan pyörittää kokoonpanorotaatiota vaikka kuinka. Ensimmäinen ottelu päättyi Vitkovicen 7-0-teurastukseen, joten toinen osaottelu on lähinnä vain muodollisuus jatkoa ajatellen. Usko on kuitenin kova, että Vitkovice onnistuu voittamaan ennakolta heikomman Nitran tälläkin kertaa – vaikka kakkosmiehistöllä.

JYP yllätti ainakin meitsin voittamalla ensimmäisessä osassa Skellefteån peräti 4-0. JYP on tunnettu kurinalaisesta ja konemaisesta pelitavasta, joten ruotsalaisilla on iso urakka edessään jatkopaikkaa ajatellen. Uskon JYPin puolustuksen lujuuteen myös tänään, ja vielä kun Skellefteå tarvitsee ottelusta reilun voiton – voi edessä olla myös tilanne, jossa otetaan maalivahtia pois maalin johtoasemassa. JYPin suoran voiton kerroin houkuttelee myös.

Neljäs kohde = Pekka Virta ja KalPa.. Siinä se on karmea yhdistelmä kaikille muille paitsi kuopiolaisille. Virta on saanut KalPan pelaamaan hyvää lätkää alkukaudesta alkaen, eikä jatkopaikka myöskään CHL:ssä olisi yllätys. Vastassa KalPalla on heikosti kautensa aloittanut Djugården, joten kuopiolaiset lähtee otteluun jopa hienoisena suosikkina. Ruotsissa taiteillaan tänään Peksin kiekkokontrollin myötä vähintään x2-tulos.

CHL pudotuspelit betsit

Betsafelta 50€ ilmaisvetoja!